kajtek. 11370 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Daj ten test. Czasami jest bardzo prądożerny procesor, czasami środowisko testowe to OCCT + Furmark Cytuj Link to post Share on other sites
kapitan_bomba 0 Napisano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Możliwe nie znam się więc pozostaje mi zaufać Tobie To była recenzja na youtube już mi uciekł link ale jestem prawie pewien, że to po prostu coś z tą kartą było nie tak, bo już była używana Jeszcze pytanko czy lepiej brać te pamięci:http://www.morele.net/pamiec-team-group-vulcan-ddr3-2400-2x4gb-tlyd38g2400hc11cdc01-602025/Czy może szukać np. 16GB z mniejszym taktowaniem w podobnej cenie? Cytuj Link to post Share on other sites
ifter 552 Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 sam napisałeś że mało photoshopa i programów graficznych a większość gry więc 16 gb nie będzie potrzebne. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts