Firen 0 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Witam i zapytuję. Zna ktoś jakieś godne polecenia wentylatory 140mm, koniecznie z białym wiatrakiem? Cytuj Link to post Share on other sites
ryba21184 318 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 fabrycznie montowane fractale są całkiem nie złe, nie podałeś budżetu 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Firen 0 Napisano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 fabrycznie montowane fractale są całkiem nie złe, nie podałeś budżetu Ciężko powiedzieć, nie chcę skąpić na chłodzenie ale też nie zamierzam przepłacać. Fabryczne 2 mam i chcę dokupić jeszcze 2. Te fabryczne dają radę? Jeśli tak, to mam problem z głowy. Cytuj Link to post Share on other sites
Stawskiszef 1174 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Dają rade ale z drugiej strony warto jednak dokupić jakieś dwie sztukj i mieć spokój aczkolwiek nie wiem jaki moze byc z bialym wiatrakiem ja koledze kupowalem be queit pure wings chyba i jest zadowolony. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Firen 0 Napisano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Dają rade ale z drugiej strony warto jednak dokupić jakieś dwie sztukj i mieć spokój aczkolwiek nie wiem jaki moze byc z bialym wiatrakiem ja koledze kupowalem be queit pure wings chyba i jest zadowolony. Źle sformułowałem zdanie - chodziło mi o to, że dokupię jeszcze 2 do tych fabrycznych. Cytuj Link to post Share on other sites
ryba21184 318 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 chodziło mi o to, że dokupię jeszcze 2 do tych fabrycznych. i tak właśnie myślałem dla tego doradziłem dokup fabrycznie zamontowanych wentyli bo są po prostu dobre, po co kombinować 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Firen 0 Napisano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 W takim razie tak zrobię. Dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts