PrzemasK 1 Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) Witam. Mam pytanie do osób dokonujących zakupów na stronie komputronika. Otórz przy każdym produkcie są dwie ceny: internetowa i detaliczna. Detaliczna to ta, którą płaci się w salonach. A jak sprawa się ma do ceny internetowej? Czy zamawiając coś przez internet i wybierając odbiór w sklepie również dolicza się koszty wysyłki? Pytanie może i trochę głupie, ale ciekawi mnie to, czy też doliczają sobie koszty przy dostarczeniu produktów do salonu, czy z racji tego, że sklepy też zamawiają produkty to odbiór w tym przypadku jest darmowy? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Edytowane 2 Lipca 2014 przez PrzemasK Cytuj Link to post Share on other sites
muzaowidiusza 0 Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Nie dolicza się kosztow wysyłki Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 za odbiór osobisty jest jakaś opłata w zależności na jakąkwotęcozamawiasz. Powyżej 200 złchyba free. do 200 złchyba 2,50 , do 100 zł chyba jest 5 zł a do 50 7,50 .... Niedawno dzwoniłem pytać ale już nie pamiętam dokłądnie. Cytuj Link to post Share on other sites
PrzemasK 1 Napisano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 ok, dzięki za informacje. A wiecie może jaki jest czas oczekiwania od złożenia zamówienia do odbioru? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts