lespak 6 Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Hej, mam ultrabooka z hdmi i monitor tylko z D-SUB (VGA) czy taka przejściówka skonwertuje mi sygnał z HDMI na VGA? http://www.komputronik.pl/product/210274/Akcesoria/Kable_i_adaptery/Delock_adapter_HDMI_A_M_VGA_F_.html Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 adapter musi być aktywny, tzn posiadać sprzętowy przetwornik sygnału cyfrowego na analogowy Cytuj Link to post Share on other sites
lespak 6 Napisano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ok, to wiem, pytanie tylko czy taka przejściówka załatwi sprawę? czy posiada "aktywny przetwornik sygnału cyfrowego na analogowy"? według opinii tak, ale czy aby na pewno? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 zapytaj w sklepie i/lub obsłudze technicznej producenta Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts