barcelona10 0 Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Witam. Mam pytanie odnośnie tego monitorowa. Czy monitor benq 2411z obsługuje 3D i jeśli tak jakie okulary musiałbym kupić ?? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 w standardzie 3D Vision 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Me3M7I 18 Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) Skorzystam z okazji i jeżeli ktoś już kupił BenQ XL2411/20Z to mam kilka pytań do do Was:1. Czy na podobnych ustawieniach macie wrażenie, że na BenQ kolory są trochę bardziej wyblakłe niż na Waszych starych monitorach?2. Czy przy black Equalizer na "0" czerń w BenQ jest jasniejsza (mniej czarna) niż w Waszych starych monitorach?3. Gdyby nie 120Hz i trochę większa matryca... To BenQ jest lepszy od Waszych starych monitorów? Edytowane 2 Lipca 2014 przez Michal86 Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ad 1) to prawdopodobne, choć sprawdź jeszcze czy aby na pewno dostajesz pełen zakres RGB, zwłaszcza jeśli pod maską siedzi ci nV ad 2) tak działa ten bullshitizer, szara czerń i wypalone jasne ad 3) to już zależy od wielu czynników, choćby - do czego lepszy - i jakie mielibyśmy mieć te stare monitory Cytuj Link to post Share on other sites
Me3M7I 18 Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ad 2) tak działa ten bullshitizer, szara czerń i wypalone jasne Ja wiem, że tak działa... ale właśnie jak bardzo czerń w tym monitorze jest szara nawet przy ustawieniu "0" Cytuj Link to post Share on other sites
barcelona10 0 Napisano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 To jakie okulary polecacie kupić do 3d i czy przy GTX 780 ti bedzie działać 3d Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts