k3nsky 1 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Witam Posiadam router TD-W8901G i nie mam pojęcia dlaczego nie mogę się z nim połączyć. Wpisuję http://192.168.1.1, wyskakuje mi okienko aby wpisać login i hasło(login:admin, hasło:admin)wpisuję i nic. Zamyka się i otwiera ponownie. Ciągle wpisywałem i bez skutku. Ogólnie chcę sobie ustawić wi-fi na hasło, ale jak napisałem nie mogę. Proszę o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17767 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Może wyczyść ciasteczka i inne pliki offline z przeglądarki i spróbuj raz jeszcze. Jeśli masz inną przeglądarkę to też spróbuj. Cytuj Link to post Share on other sites
k3nsky 1 Napisano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Wyczyściłem i spróbowałem na innej przeglądarce(explorer ) i tym razem początkowo strona się ładuje jednak na koniec pokazuje, że nie można wyświetlić strony. NEWS Gdy teraz spróbowałem ponownie to za trzecią próbą połączenia się wyskakuje: Protected ObjectThis object on the RomPager server is protected Pomocy Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17767 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Zresetuj router. Z tyłu masz taki przycisk przytrzymaj go paręnaście sekund. Cytuj Link to post Share on other sites
k3nsky 1 Napisano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Bez skutku, non stop to samo. Powiem, że nic do niego nie instalowałem(windows automatycznie zainstalował), więc to może być przyczyna? Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17767 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Łączysz się z routerem przez kabel ? Spróbuj zresetować jak tutaj: Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts