kazperzgy 0 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Piątka, Piszę z zapytaniem do użytkowników tabletów graficznych. Szukam odpowiedniego sprzętu pod digital painting (ale nie jakiś szczególnie zaawansowany) oraz generalnie chciałbym usprawnić work flow a że widziałem jak szybko można pracować z takim tabletem to sobie zamaniłem jego zakup. Zgodnie z dość popularną doktryną "Go Wacom, ignore the others" spoziram na produkty TYLKO tej firmy. No i mam standardowe chyba pytanie: Intuos standardowy czy PRO? No i jaki rozmiar, bo podobno zależy to od rozmiaru ekranu i obsługiwanej rozdzielczości. Generalnie wolałbym kupić rzecz jasna tańczy tablet z serii C ale DUŻO większą uwagę przykładam do jakości wykonania i usability dlatego jestem w stanie dołożyć co trzeba. Czy jest sens zakupu szeregu końcówek do rysika, czy defaultowy wystarczy? Trochę wskazówek: monitor 17,3'', 1920x1080 cena max 800pln (czyli właściwie z serii PRO w grę wchodzi tylko rozmiar S) Liczę na Waszą pomoc, pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts