Shiver27 0 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Witam. Poszukuje karty graficznej do laptopa, niestety mogę wydać tylko ~250zł. Chodzi o to aby gry takie jak Watch Dogs chodziły mi płynnie. Procesor: Intel Core i5-3210M Pamięć RAM: 6GB Cytuj Link to post Share on other sites
hakersky 2 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Laptopa masz już kupionego? Cytuj Link to post Share on other sites
head_charge 51 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 w większości wypadków nie da się po prostu wymieniać grafiki w laptopie na lepszą, ponieważ nawet jeśli to nie integra to dedykowane karty też są wlutowane w płytę główną. tylko high endowe laptopy przewidziane do rozbudowy posiadają takie sloty. Watch dogs na tej i5 i tak nie będzie za świetnie chodził Cytuj Link to post Share on other sites
SowaXX 6 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Jaki to laptop ? Da sie zamontować zewnętrzną kartę graficzną lecz zrobi to z twojego laptopa niemobilną maszynkę :c Cytuj Link to post Share on other sites
Shiver27 0 Napisano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Tak, laptopa mam juz kupionego. Mogę jeszcze spróbować wyczyścić go (przywrócić do stanu początkowego) lub poszukać jakiś programów boostujących gry jak Razer Game Booster (chociarz i tak dużo nie dzadzą jeśli wogóle coś). Laptop to Samsung NP350V5C Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts