leni1992 6 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Witam, Tak jak w temacie poszukuje słuchawek do 150 zł , moje obecne Sound Blaster 3D Tactic Alpha niestety ułamany się w pewnym miejscu i nie da już ich skleić ;/ Prosze o konkretne propozycje słuchawek, jaki model,link oraz dlaczego polecasz akurat ten model w kilku zdaniach. Cytuj Link to post Share on other sites
behemothxx 208 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Może napisz do czego te słuchawki mają być, jak mają grać, jakie masz do nich źródło, ... Na forum nie ma wróżek i wróżbitów. Wiem jedynie że mają być dla gracza (takiego co nie słucha muzyki, tylko gra w gry?). Edytowane 30 Czerwca 2014 przez behemothxx Cytuj Link to post Share on other sites
leni1992 6 Napisano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Słuchawki przeznaczone będą do grania w gry typu CS:GO. Źródło - podstawowa zintegrowana karta dźwiękowa oraz do słuchawek Sound Blaster 3D Tactic Alpha miałem dołączoną kartę dzwiekową na USB, ale nie wiem czy będę mógł z niej korzystać jeśli słuchawki bedą innej firmy i innego modelu. Ps. Sporadycznie do słuchania muzyki. hmmm.... I jak byś mógł zaoferować jakiś wieszak,stojak na słuchawki. Najlepiej gdy można by było go zamontować na ścianie albo taki stojący na biurko. Nie lubię gdy słuchawki leża na biurku, przez to mi spadły kilka razy, i się uszkodziły. Edytowane 1 Lipca 2014 przez leni1992 Cytuj Link to post Share on other sites
marycin 22 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Superlux HD 668b/681/681 EVO, Takstar HI2050 a do nich mikrofon np. Plantronics Audio 300. Jeżeli koniecznie z mikrofonem do dozbieraj 100 zł do Sennheiser PC 320/330/Superlux HMC 631. Cytuj Link to post Share on other sites
behemothxx 208 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Wymienione przez marycina modele są OK, możesz śmiało miedzy nimi wybierać. Taki tip ode mnie: tą pseudo kartę dźwiękową od tych sound blasterów możesz do kosza wywalić. Cytuj Link to post Share on other sites
leni1992 6 Napisano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Jakie są wasze opinie na temat słuchawek :steelseries siberia v1 (białe) ? Edytowane 1 Lipca 2014 przez leni1992 Cytuj Link to post Share on other sites
marycin 22 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Opinia taka jak na inne "gejmingowe" słuchawki: shit. Cytuj Link to post Share on other sites
behemothxx 208 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nie warty zakupu złom. Cytuj Link to post Share on other sites
mery_master 89 Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 To już lepszym wyborem przy Twoich preferencjach będą słuchawki Creative Labs MA2400. Gajmingowych typowo nie bierz. Cytuj Link to post Share on other sites
Mentalny 83 Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 steelseries siberia v1 (białe) Shit, shit, shit .... shit! Mam je nawet gdzieś, bo używałem ich tylko do testów na blogga(upadł, bo niechciało mi się dużo pisać ;x) i grały gorzej od słuchawek za 50 zł. Na dedykowanej oczywiścię - xonar dg. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts