ps4vspc 0 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Cześć, Mam pytanie do was. W październiku wyjeżdżam studiować do wrocławia. Chcę sobie kupić jakiś sprzęt do gier, i moje pytanie czy ps4 czy pc lepsze? Osobiście bardziej jestem nastawiony na ps4, bo mam monitor 23 calowy, i jest mobilne, nie waży tyle co komputer, w mieszkaniu nie będę miał aż tyle miejsca na kompa, ale może są jakieś argumenty, które mnie przekonają. Dodam, że zamierzam zagrać tylko w te tytuły a potem raczej przestanę grać, chyba, że okazjonalnie, ale dalej będę oglądał filmy, lub pykał w fife z kumplami. Gry, w które zagram to: Gta 5 Może Watch Dogs Driveclub Wiedźmin 3 Dragon Age Inquisition Destiny Division Dodam, że bracik ma ps3 i gra mi się fenomenalnie w porównaniu do pc Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 To zależy jaki styl grania preferujesz. Jeśli siedzenie na kanapie z padem i browarem w towarzystwie jest ci bliższe od grania samemu przy biurku, to kup ps4. Ja wiem, że jest jeszcze parę czynników do uwzględnienia, ale powyższe potraktuj, jako punkt wyjściowy do dalszej rozkminki, czyli jakie exclusivy ma ps4, czy jesteś skłonny płacić za gry po 200 zł za sztukę, itd. Moim zdaniem, jeśli stać cię na gry na ps4, to pod studenckie życie bardziej pasuje konsola. Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Na takie pytanie każdy powinien odpowiedzieć sobie sam. Link to post Share on other sites
ps4vspc 0 Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 To znaczy tak, sam też chce sobie czasami pograć w jakiegoś singla czy coś, ale preferuje granie na kanapie - o ile wgl w mieszkaniu będę miał kanapę xd. Stać mnie na gry, to nie jest problem, pc jest duży i jego waga mnie przytłacza, oraz masa okablowania. Na plus ps4 przemawia także to,że jak jest sesja odpinam ps4 i wiozę do dziadków, i przywożę po zdaniu. Ponadto na ps3 gra mi się świetnie. Czy opłaca się kupować teraz ps4 czy na przykład trochę później, bo słyszałem, że są problemy z grzaniem się konsol itp? pzdr i dzięki za pomoc Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 temat do kubła wałkowanych było takich tutaj dziesiątki opcja poszukaj i czytamy 1 Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 PC Ci sie przyda do prac zaliczeniowych, magisterki itp (ale to bardziej laptop, zeby po bibliotekach pobiegac) Link to post Share on other sites
ps4vspc 0 Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Nie było takiego działu, ja się pytam o to co lepsze w określonej sytuacji @Tommy , szukałem wszystkich takich tematów i były 2, więc zostaw go w spokoju proszę. @bossk dlatego planuję kupno ps4 i lapka do 2000 kafli, do prac itp, co sądzisz? pzdr Link to post Share on other sites
ps4vspc 0 Napisano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Up; Wypowie się ktoś? Zastanawiam się nad kupnem: laptopa do pracy, filmów, internetu + ps4, które później odsprzedam laptopa do gier Bardziej przekonuje mnie opcja 1, bo jak mi sie znudzi ps4, odsprzedam i tyle, monitor mam, a lapek będzie lżejszy, lepiej chodził, i dłużej wytrzyma niż laptop gamingowy pzdr Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 laptopa do gier Zazwyczaj to są odrzutowce. Nie polecam. Link to post Share on other sites
dejoka 5 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) No właśnie myślałem, nad asusem g750jh z gtx'em 780, bo mogę kupić za 4600, ale nie wiem czy jest sens. Z gier wyrosne, a 5 kg kloca nosić mi się przez 5 lat nie chce xd. Sorka, piszę z drugiego konta. Edytowane 7 Lipca 2014 przez dejoka Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 No właśnie myślałem, nad asusem g750jh z gtx'em 780, bo mogę kupić za 4600, ale nie wiem czy jest sens. Z gier wyrosne, a 5 kg kloca nosić mi się przez 5 lat nie chce xd. Sorka, piszę z drugiego konta. Wstydziles sie temat zalozyc na swoim glownym koncie? Niektorych rzeczy to ja nie zrozumiem chyba nigdy. 1 Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Sorka, piszę z drugiego konta http://media0.giphy.com/media/tpiXQIuC9kKYg/giphy.gif Link to post Share on other sites
Recommended Posts