Skocz do zawartości

[MULTI] The Elder Scrolls - seria

Recommended Posts

Gość darkatraz

ja jade po 2,2 mb gdzie normalnie ciagne 12 mb

net w koncu 100Mbitów

3 minuty i skończone :):D :D :D :D

Ende. Dać relacje z jakości

Wiec tak. Po tych teksturkach to pierwsze co sie rzuca w oczy to ubrania i bronie. Wkoncu wygladaja tak jak powinny. W otoczeniu rowniez nastala poprawa ale juz tak bardzo nie zauwazalna. Podpowiez, ze nawet postacie juz nie sa kanciaste :D :D

Grafika dzieki tej paczce zyskala nowe zycie, a w polaczeniu z enb 1.02 grafa dorownuje Wiesiowi 2.

Jezeli jedziesz na jakichs paczkach ze skyrimnexus to wywal je gdyz w tym dodatku zawarte sa wszystkie tekstury w lepszej jakosci.

Edytowane przez darkatraz

a co, myślałeś, że jakiegoś skoku graficznego uświadczysz? tu się o detale i smaczki rozchodziło, bo niby czemu mam oglądać dajmy na to monetę, która ma 256p teksturę i jest jakaś lewa i niewyraźna, skoro może mieć 1024 lub 2048p i być ładna i ostra

• 1 miesiąc temu...

Ogólnie gra jest dobra, dość niezły klimat, ale niezbyt mroczny. Kraina bardziej baśniowa, po za małą domieszką mroku. Natomiast wydaje mi się, że jest bardzo mało walk, nie ma tzw nawałnic, jak w Diablo:-) Obecnie jestem w Iglica Karth. A co do walki ze smokiem, to nigdy w życiu się tak jeszcze nie uśmiałem, grając w gry tego typu. Smok zaplątał się pod skałami i skoczyłem na niego jak D'artagnan:-) Poza tym, chyba gra ma sporo bugów, ponieważ, jak walczyłem ze smokiem, to w momencie, gdy się schowałem w namiocie, potrafił mnie z niego wyciągnąć i rozszarpać.

Na razie mogę wystawić ocenę tak 8/10.

Edytowane przez Lowrey
  • 5 miesięcy temu...