drachenfeles 5499 Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 no nareszcie http://www.gamebanshee.com/news/106678-the-elder-scrolls-v-skyrim-creation-kit-and-steam-workshop-walkthrough-video.html Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Juz jest CK do Skyrima. Hhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuurrrraaaaa. Dzieki Drachenfeles za info Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 nie no, ma być we wtorek, to tylko filmik-demo Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Eeeee, a już myślałem, że warto będzie Skyrima na nowo zainstalować. :/ Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 to na pewno, wyjdzie CK, będzie wysyp modów http://store.steampowered.com/app/202485/ CK też już jest Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 A ten mod to wart jest sciagania i ile wazy?? Bo aktualnie jade na wersji full skyrim 2k tekstures 1.4 i po rozpakowaniu wazy 1,6GB Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) nie wiem, na razie serwery od skyrim'a mam zapchane edit: ruszyło 3,127 GB Edytowane 7 Lutego 2012 przez drachenfeles Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 sporo do pobrania ale już kończy :-> Tylko 1,2 GB do pobrania %-) Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 cholera, a mnie ślimaczy się po 90kilo, jak normalnie mam po 6mega Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) ja jade po 2,2 mb gdzie normalnie ciagne 12 mb net w koncu 100Mbitów 3 minuty i skończone :D :D Ende. Dać relacje z jakości Wiec tak. Po tych teksturkach to pierwsze co sie rzuca w oczy to ubrania i bronie. Wkoncu wygladaja tak jak powinny. W otoczeniu rowniez nastala poprawa ale juz tak bardzo nie zauwazalna. Podpowiez, ze nawet postacie juz nie sa kanciaste :D Grafika dzieki tej paczce zyskala nowe zycie, a w polaczeniu z enb 1.02 grafa dorownuje Wiesiowi 2. Jezeli jedziesz na jakichs paczkach ze skyrimnexus to wywal je gdyz w tym dodatku zawarte sa wszystkie tekstury w lepszej jakosci. Edytowane 8 Lutego 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Mate_ 27 Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M2DshotexMU Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Czy Wam również nie pobiera modów z Steam Workshop? Bo daje do subskrypcji odpalam grę i nic nie pobiera, a powinno. Cytuj Link to post Share on other sites
carroarmato 93 Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Wiecie co na prawdę zmieniają te lepsze tektury? Wgrałem te 3gb i wielkiej różnicy nie widać... wydaje mi sie, że ubrania są ładniejsze.. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 a co, myślałeś, że jakiegoś skoku graficznego uświadczysz? tu się o detale i smaczki rozchodziło, bo niby czemu mam oglądać dajmy na to monetę, która ma 256p teksturę i jest jakaś lewa i niewyraźna, skoro może mieć 1024 lub 2048p i być ładna i ostra Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Chcesz ładniejszą grafę. Zmień silnik graficzny w grze na inny np. Frostbite 2 lub CryEngine 3 Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 umówmy się, Creation Engine mógłby być ładniejszy gdyby nie był pod konsole Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Racja MÓGŁBY BYĆ ale nie musi wedlug tworcow. Cytuj Link to post Share on other sites
carroarmato 93 Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Te tekstury to jakaś lipa gra się tak tnie, że masakra. Działa płynnie, a nagle klatkuje, żenada. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Mi normalnie chodzi i jak plynnie :D Cytuj Link to post Share on other sites
Lowrey 14 Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) Ogólnie gra jest dobra, dość niezły klimat, ale niezbyt mroczny. Kraina bardziej baśniowa, po za małą domieszką mroku. Natomiast wydaje mi się, że jest bardzo mało walk, nie ma tzw nawałnic, jak w Diablo:-) Obecnie jestem w Iglica Karth. A co do walki ze smokiem, to nigdy w życiu się tak jeszcze nie uśmiałem, grając w gry tego typu. Smok zaplątał się pod skałami i skoczyłem na niego jak D'artagnan:-) Poza tym, chyba gra ma sporo bugów, ponieważ, jak walczyłem ze smokiem, to w momencie, gdy się schowałem w namiocie, potrafił mnie z niego wyciągnąć i rozszarpać. Na razie mogę wystawić ocenę tak 8/10. Edytowane 23 Marca 2012 przez Lowrey Cytuj Link to post Share on other sites
MartinMartinN 16 Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 WItam, jakis czas temu przeszedlem raz juz SKyrim , teraz chcialbym powrocic do gry ale po zainstalowaniu jakis fajnych modow ktore znaczaco wplynelyby na jakosc grafiki. Prosze o jakies propozycje modow ktore sprawia ze Skirym bedzie wygladal NIESAMOWICIE Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Super :hahaha: Jak się ten utwór nazywa Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 soundtrack z filmu Pulp Fiction Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Dick Dale - Misirlou. To jest starsze, niż film. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts