Moggster 13 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Klient pobrany , problemem sa czeste bledy launchera przy sciaganiu webrequest failure (niby serwery przeciazone). Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) No i pobrane, zostało aplikowanie pobranych danych To sobie pograłem Nie mogę się zalogować -.- Edytowane 6 Lutego 2014 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 450MB zostało, całą noc pobierałem przy prędkości 720 kb/s - ciekawe czy było warto, mimo iż nie mam żadnych planów co do kupna tej gry w przyszłości Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 NO a kiedy to w ogóle naszego czasu rusza ? Wydarzenie rozpocznie się w piątek 7 lutego o godzinie 18:00 czasu polskiego, a zakończy w poniedziałek 10 lutego o 18:00. W sobotę o 18:00 planowane jest bicie rekordu aktywności – to właśnie wtedy serwery The Elder Scrolls Online będą miały najciężej. Niestety testy objęte są klauzulą poufności, zatem nie ma co spodziewać się wysypu screenów, gameplayów czy nowych informacji na temat rozgrywki. Za 30 minut gramy, chyba... Raczej nie mam co liczyć na obsługę padem ? Cytuj Link to post Share on other sites
nukalol 41 Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Granie w mmo padem to jak granie w fps'a na kierownicy Co do samej gry to chętnie sprawdzę chociaż przez te kilka dni. Wow'a raczej nie przebiją ale chęci widać mają Cytuj Link to post Share on other sites
Dragon13 501 Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Jak dalej będą utrzymywać ten abonament ot napewno furory przynajmiej z poczatku nie zrobia Cytuj Link to post Share on other sites
malboro511 21 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Moja opinia jak na razie pierwsza na temat gry Moim skromnym zdaniem śmiem twierdzić TESO to mierna kopia GW2, bieganka jak frajer z punktu A do punktu B, zerowe expienie na noobach, zapomnij o szczęśliwej eksploatacji terenu i ciemnych zakamarkach, brak drzewka talentów to strzał w głowę takich gier, zwykłe skile jak w GW2 nie mówie o itemach ktorych prawie nie ma bieda i jeszcze raz bieda, SWOTR już lepszy pozycja WoWa nie zagrożona i nigdy nie będzie. Jestem zadowolony że nie kupiłem tej gry ale WŚCIEKŁY że czekałem tyle czasu z nadzieją na konkretną grę. Żal mnie ściska mimo że to beta a w kwestii rozwoju postaci nie zmieni się nic, nie wiem dla kogo ta gra dla gracza niedzielnego? dziecka max10lat? ewentualnie fan marki postawic pudełko kolekcjonerskie na półeczkę niech sie kurzy. Nie będę oszczędzał słów i krył złości oczekiwałem gry z prawdziwego zdarzenia. Proszę o zrozumienie mojego zdania, liczyłem na grę dostałem planszówke ;] Mam prawo powiedzieć gra nie ma przyszłości nie ma szans przetrwać, nie ma co liczyć na lepsze gry tego typu w przyszłości. Producent powinien tworzyć grę z graczami, wysłuchać czego pragną gracze. Neverwinter Online lepszy bez wątpienia niż TESO Pozdrawiam i życzę wszystkim przyszłym graczom TESA powodzenia i zadowolenia z gry Edytowane 8 Lutego 2014 przez malboro511 Cytuj Link to post Share on other sites
Skeletor 1688 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) Coś niesamowitego... http://youtu.be/pHGOHHleM6I http://youtu.be/r-UIdhxSu3M Edytowane 20 Lutego 2014 przez Skeletor Cytuj Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie oceniaj gry po trajlerze aczkolwiek gralem w beta event i gra mnie niesamowicie wciagnela (zdecydowanie bardziej niz Wildstardo ktorego nie moge sie przekonac)Pierwsza gra w ktora chcialo mi sie grac od czasow Lineage 2 (do C5, pozniej to juz bylo coraz gorzej), zastanawiam sie czy nie preorderowac. Cytuj Link to post Share on other sites
Skeletor 1688 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Oczywiście podniecam się trailerami. Tak z innej beczki to ja tej gry się zwyczajnie boję. Boję się, że jak bym zasiadł to zniknąłbym ze świata żywych na parę miesięcy... kusi jak cholera. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Kolejny wysyp kluczy http://muve.pl/digital/darmowe-gry/the-elder-scrolls-online-klucz-do-bety/64662?utm_campaign=Muve_Internal&utm_medium=post_muve.pl&utm_source=facebook.com&utm_content=teso Cytuj Link to post Share on other sites
marcino332 15 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Ktoś zamierza grać czy raczej odrzuca was chociażby P2P? Ja na pewno pogram do wyjścia Wildstara, potem zobaczymy Cytuj Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ja zapreorderowalem, wiec na 100% pogram troche, na tyle na ile bede mial czas. Bylem/ jestem w becie Wildstara i nie mam pojecia dlaczego, ale ta gra mnie nie przekonala. Niby wszystko ok ale mnie nie wciagnela Cytuj Link to post Share on other sites
remi.88 50 Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Ja chyba też zakupię, bo w dobrego rpg'a nie grałem od czasów Skyrim'a. Mam TS'a więc jak ktoś nie chce grać "solo" to pisać na priv. Cytuj Link to post Share on other sites
marcino332 15 Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Ja będe mógł grać od wtorku więc odezwę się jakby coś. Cytuj Link to post Share on other sites
remi.88 50 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Gral juz ktos? Warto wydawac te 150zeta na sama gre? Cytuj Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 gram sobie - niestety bede musial zrobic od nowa postac za duzo skilli zle rozdalem a respec dorgi, jak dla mnie sie oplaca, ale wiesz jeden lubi jablka, drugi pomarancze Cytuj Link to post Share on other sites
remi.88 50 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Uniwersum eldera uwielbiam, abonament mnie tez nie odtrasza, bo wole to niz placic w stylu p2w, poza tym przy abonamencie jest mniej troli z gimbazy. A da sie w to grac "solo" czy trzeba montowac ekipe? Cytuj Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 na chwile obecna to wszedzie pelno ludzi wiec problemu ze zmontowaniem ekipy nie ma, grac solo mozna, pewnych mobow nie ubijesz sam ale jak juz pisalem wszedzie sie paletaja inni gracze wiec ktos Ci pomoze z drugiej strony poc co grac solo w mmo ? Cytuj Link to post Share on other sites
krystianh87 5 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Abonament jest wymagany? Czy bez abonamentu wogole idzie grać? Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Abonament musisz kupić po 30 dniach od kupna kluczu do gry. Koszt jego to jakieś 60zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Skeletor 1688 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Jest wymagana płatność w formie subskrypcji. Twórcy zdecydowali się na ten krok ponieważ... więcej można zarobić. To z pewnością. Ale nie tylko. Ludzie z Bethesdy obiecali graczom, że będą bardzo dbali o serwery i co miesiąc dodawali nowy stuff. Sami zresztą mówili w wywiadach "NO SACRIFACES". Zresztą bez kasy z subskrypcji nie stać by ich było na developerów i ciagłe rozwijanie gry. Zobaczymy jak to się potoczy. Dla przypomnienia "Star Wars: The Old Republic" i "Lord of the Rings Online" też zaczynały z modelem subskrypcji i z czasem przechodziły we free-to-play. Analitycy przewidują, że TESO też czeka ten los, ale według mnie nie prędko... Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 A teraz tak na poważnie. Warto to kupować? Bo znajomy namawia na WoW'a, a jednak lubię uniwersum TES. Cytuj Link to post Share on other sites
Skeletor 1688 Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Przecudowny mod do siwego dziadka Skyrima Tutaj dokładne info jak zainstalować te cudo (nie jest łatwo) http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30936/?tab=4&&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fskyrim%2Fajax%2Fcomments%2F%3Fmod_id%3D30936%26page%3D1%26sort%3DDESC%26pid%3D0%26thread_id%3D1315745&pUp=1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Not bad. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts