niszczyciel20122 10 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 ZWOLASEKJeżeli zły dział proszę o zmianę działu.Wysłałem mu 230 zł i miałem wysłać Sony Xperia T w zamianę na ASUS GOOGLE NEXUS 7 32.Jednak tydzień minął a kontaktu jak nie było tak nie ma, tak samo jak tabletu.Proszę o niezwłoczny kontakt w tej sprawie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
PLSBX 319 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Masz jakieś dowody itp to od razu na policję. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
niszczyciel20122 10 Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Właśnie nie mam zbytnioA na policje idę w pnPomóżcie jakośdziękuje @pl_sbx Cytuj Link to post Share on other sites
szambor5 4836 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 W czym mamy Ci pomóc? Prawda jest taka, że spieprzyłeś, bo nie wysyła się czegoś na dobre słowo. My (admini/modzi) możemy jedynie zbanować jego konto, co więcej zrobić? Przecież nie oddamy Ci kasy. Będziesz miał nauczkę na przyszłość, że ludziom nie wierzy się na słowo, a zwłaszcza w internecie 3 Cytuj Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 zwlaszcza komus kto na forum jest kilka dni i ma cale 2 posty. Mam nadzieje ze uda Ci sie odzyskac pieniadze, lub brak kontaktu jest chwilowy i dostaniesz tablet. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
niszczyciel20122 10 Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 zwlaszcza komus kto na forum jest kilka dni i ma cale 2 posty. Mam nadzieje ze uda Ci sie odzyskac pieniadze, lub brak kontaktu jest chwilowy i dostaniesz tablet. Wiem że spieprzyłem, ale jednak miałem zaufanie do ludzi a teraz to bedę wiedział. A tablet nie sądzę żeby przyszeszdł. W czym mamy Ci pomóc? Prawda jest taka, że spieprzyłeś, bo nie wysyła się czegoś na dobre słowo. My (admini/modzi) możemy jedynie zbanować jego konto, co więcej zrobić? Przecież nie oddamy Ci kasy. Będziesz miał nauczkę na przyszłość, że ludziom nie wierzy się na słowo, a zwłaszcza w internecie Możecie mailem mu przypomnieć o wysyłce albo żeby odpisał, potem mu zbanujcie konto. Cytuj Link to post Share on other sites
MrDeMarcin 269 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Możesz mu grozić sądem i policją. Może to jakiś dzieciak i się wystraszy i odda kasę. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty bialyboski 5351 Napisano 29 Czerwca 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 (edytowane) wydrukuj rozmowy z klientem, wydrukuj potwierdzenie przelewu i lec na policje i prokurature. i pamietaj polak (szczegolnie polak, nauczylem sie tego na wyspach) to taka swinia, ktora zawsze bedzie kombinowala jak zrobic z Ciebie wala.... moze sie tym komus naraze, ale taka jest prawda. NIKOMU nie mozna ufac, szczegolnie nowemu lepkowi, ktory ma ze 2 posty itp. lec na pieski ale watpie, ze cos z tym zrobia. masz kosztowna nauczke Edytowane 29 Czerwca 2014 przez bialyboski 10 Cytuj Link to post Share on other sites
niszczyciel20122 10 Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Dobry pomysłJutro to wszystko zrobię Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 policja pracuje rowniez w niedziele... "pracuje"... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty are2k 68 Napisano 29 Czerwca 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 wydrukuj rozmowy z klientem, wydrukuj potwierdzenie przelewu i lec na policje i prokurature. i pamietaj polak (szczegolnie polak, nauczylem sie tego na wyspach) to taka swinia, ktora zawsze bedzie kombinowala jak zrobic z Ciebie wala.... moze sie tym komus naraze, ale taka jest prawda. NIKOMU nie mozna ufac, szczegolnie nowemu lepkowi, ktory ma ze 2 posty itp. lec na pieski ale watpie, ze cos z tym zrobia. masz kosztowna nauczke Sorry, ale kurwica mnie bierze jak widzę takie debilne teksty. A ty brytyjczyk jesteś, tak? Czy też świnia? 11 Cytuj Link to post Share on other sites
niszczyciel20122 10 Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Tja chyba mandaty wlepia albo bierze w łapęSory trochę wkurzony jestem Cytuj Link to post Share on other sites
Lexusek 42 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 zglos go na policje a nowaj niech mu zablokuje konto on lubi banowac ale teraz maprzynajmeni jakis powud 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Lazer 332 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 @up Co ty się tego nowaja czepiasz? Wykonuję swoją pracę i tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 i pamietaj polak (szczegolnie polak, nauczylem sie tego na wyspach) to taka swinia, ktora zawsze bedzie kombinowala jak zrobic z Ciebie wala.... Nie, tak robią mieszkańcy każdego kraju. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 nie chce tutaj nikogo obrazac. jezeli ktos sie poczul urazony - przepraszam. poprostu sam zostalem ladnie wydymany kilka razy na dosyc ladna kase, za granica i przez naszych. nigdy np. przez niemcow, belgow, czy angoli. albo mam takiego pecha albo cos w tym jest. na pieskach tez juz skladalem pare tematow - palcem nawet nie ruszyli.... historia napisala sie sama. i jeszcze raz - wszystkich urazonych przepraszam 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lazer 332 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 No to nie mów że każdy polak to świnia która chcę cię oszukać/wydymać. Jednak prawdą jest że niektórzy polacy są tacy, ale to nie oznacza aby nas wszystkich przezywać od świń. Cytuj Link to post Share on other sites
niszczyciel20122 10 Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Dziękuje za pomoc wszystkimNiech ktoś pisze do niego maile ostrzegające najpierw @UPSpokojnie panowie nie kłóćmy się Jesteśmy tu w słusznej sprawie Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 oj oj to nie bylo o Was. pozwiedzalem troche swiata i WSZEDZIE mysla o nas jak o zjodziejach (oprocz tego, ze jestesmy pracowici). jak slysze takie historie, jakie opisal autor to mnie strzela....konczac OT zacytuje KAZIKA: "... przyjedz do nas, Twoj samochod juz tu czeka..." Cos w tym jest jednak. przepraszam Panowie, ponioslo mnie moze, ale ze swych slow sie nie wycofuje Cytuj Link to post Share on other sites
Prophet41 218 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 (edytowane) WSZEDZIE mysla o nas jak o zjodziejach Polacy są w większości tacy. Będzie się to jeszcze pogłębiać, przez szerzący się alkoholizm, narkomanię, chamstwo i egoizm. Trzeba to przyznać. Polak się nie zmieni. Edit: Obcokrajowcy będą mieć o nas coraz gorsze zdanie i jest to uzasadnione. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Kisiel442 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mistrz 336 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 W każdym kraju są ludzie i ludziska. Cytuj Link to post Share on other sites
gregotsw 791 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Tam gdzie jest cała masa frajerów, jest też co najmniej drugie tyle cwaniaków którzy na frajerstwie innych sobie "dorabiają"... Chcecie wytępić oszustów? Nie dawajcie się oszukiwać, nie bądźcie naiwni. Problemem jest idiotyczna naiwność, a nie to że ktoś ją wykorzystuje. Kraj / narodowość tutaj nie ma żadnego znaczenia. Dla mnie jedynie jakiś dzieciak, albo ktoś odizolowany od świata jest w stanie dać się tak nabrać jak zrobił to niszczyciel20122. @niszczyciel20122. Kwota jest chyba zbyt niska aby policja się tym zajęła, aczkolwiek zawsze warto próbować. Tylko przyłóż się do tego, wydrukuj wszelkie konwersacje, wszystko co może się przydać Policji i załącz to do poprawnie napisanego zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa.(tutaj przydatna lektura) Jedyny pozytyw z tej sytuacji to lekcja na przyszłość. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez gregotsw 4 Cytuj Link to post Share on other sites
niszczyciel20122 10 Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Dla mnie jedynie jakiś dzieciak, albo ktoś odizolowany od świata jest w stanie dać się tak nabrać jak zrobił to niszczyciel20122. Mam 15 lat, więc mogłem tak zrobić ale ostatni raz to zrobiłem Trochę przymocne słowa Cytuj Link to post Share on other sites
Zarskyy 1 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Ostatnio koleszka chciał mi spylić xperie z2 za 1400zł twardo wysyłając mi link do innej aukcji i wmawiając że jest pewnym sprzedawcą i jak wyślę kasę z miejsca to może opuścić na 1200zł, no taka promocja, prawie się skusiłem 1 Cytuj Link to post Share on other sites
niszczyciel20122 10 Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 No i widzicie Wszędzie są tacy skr co chcą nas wydymac z kasy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts