apalen 0 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Otóż mam taki problem, że wyskakują mi CRASH DUMPS'Y i nie wiem za bardzo o co chodzi... Ramy: sprawdzałem Memtest86'em, ale wynik testu nie wskazuje na ich wadę (0 error'ów), Dysk: ma 1 rok WD Caviar Green (S.M.A.R.T jest niby ok) Windows 7: świeżo po instalacji(4-5 dni). Wyskakują mi przedewszystkim (nie zawsze) gdy zamykam jakąś aplikacje (Chrome, BF3)- Płyta główna: Asus B85 Pro Gamer Procesor: Intel Core i5 4690 Karta graficzna: Asus GT 440 OC Pamięć operacyjna: Kingston 2/2GB 1333Mhz Dysk: WD Caviar Green Po otworzeniu raportów pokazuje mi właśnie Bugcheck 50 + dziwny ciąg znaków. PS: Przed i po reinstalu windows'a zamula przy uruchomieniu jakichkolwiek aplikacji (musze poczekać do 5 sec na reakcję) Sprawdzałem na innych dyskach jest tak samo. Edytowane 28 Czerwca 2014 przez apalen Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts