Skocz do zawartości

Recommended Posts

§  Budżet: 150zł~

§  Jakiej myszki obecnie używasz: a4tech SWOP-35

§  Jaką masz obecnie podkładkę: żadną (22x19cm jest za mała więc jej nie używam)

§  Z jakich wartości DPI korzystasz: domyślnej 620

§  Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: nie wiem jak to sprawdzić

§  W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): głównie moba - LoL i strategie - starcraft2, age of empires 2 rzadziej diablo 3 , cs:go

§  Ile przycisków używasz w myszce: prawy lewy i scroll , tylko tyle mam

§  Chwyt: claw/finger grip

§  Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2

§  Wielkość dłoni (od czubka palca serdecznego do kciuka: 14,5cm

§  Dlaczego chcesz zmienić mysz: ślizgacze odpadły , plastik się wytarł i przydałyby się dodatkowe przyciski

§  Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): wytrzymała (obecna służy 8 rok), wygodna i ma mieć 2-3 przyciski pod kciukiem, trzymałem razer nage z 12 przyciskami i nawet wygodna tyle że strasznie czułe przyciski nie można nawet palców oprzeć

Kana v2 wygląda fajnie, ale ma tylko 1 przycisk po lewej ;\
m8000xv2 też fajna, warta uwagi?

m8000xv2

Pisałeś, że szukasz mychy pod claw/finger grip. m8000xv2 to typowo palmgrip'owa myszka.

TT Saphira będzie dobrym wyborem, oparta jest na sensorze a3090, ma 2 przyciski pod kciukiem. 

Wspomniana Kana v2 to też świetna mysz, również siedzi w niej a3090. Wybierz pomiędzy tymi dwiema.

Do tego kup sobie podkładkę, znacznie zwiększy to komfort pracy. A4Tech 500mp- nic lepszego w twoim budżecie nie znajdziesz.

a co z ss sensei , g500s?

kane kupię w ostateczności , nie chcę zmieniać myszki żeby dostać 1 dodatkowy przycisk , a o to mi głównie chodzi, wymiarowo wychodzi jak moja obecna myszka więc idealnie

tt saphira jest jeszcze mniejsza od mojej obecnej myszki a trzymam na niej tylko końcówki palców , nie chce jeszcze mniejszej