HJRxKING 17 Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Witajcie. Wczoraj w nocy pojawiło mi się okno, że za 5 minut komputer uruchomi się ponownie (Windows 8.1) i nir mogłem tego przełożyć. Gdy komp mi się wyłączał padła mi bateria i komp się wyłączył. Podlaczylem go i uruchomilem. Zainstalowaly mi się jakieś aktualizacje i się zresetował. Przy wlaczaniu pokazał się taki niebieski ekran z trybem awaryjnym jak zawsze po takich resetach. Pominąłem, a chwilę potem wyskoczył mi BSOD, niestety nie pamiętam nazwy ale to chyba coś od grafiki intela było. Teraz gdy wlaczam lapka to mam ten ekran czy wlaczyc tryb awaryjny itp. i nie ważne co wybiorę to mam black screena. Ani awaryjny ani nic nie dziala. Jedyne do czego mam dostęp to konsola. Nie mam punktów przywracania. Da się coś zrobić? Cytuj Link to post Share on other sites
Ktosnatopatrzy 4 Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Te czarne ekrany w windows 8 to plaga.Ok, jedyne co mi przychodzi do glowy to proba wylaczenia komputera spod konsoli komendą /k shutdown /s /t 0Nie wiem czy to pomoze ale warto sprobowac.Druga rzecz to uruchomienie komputera z jakiegos livecd badz pena i proba recznego wywalenia tych sterownikow.Trzecia rzecz to wylaczanie komputera na twardo podczas tego blackscreena, w sensie odlaczanie go od zasilania badz przycisk power przytrzymac. Moze to sie wydać smieszne ale kiedys moj wlasny komp po takich zabiegach uruchomil sie gdzies za 10 razem.Na tym czarnym ekranie capslock i numlock dziala czy komputer wisi totalnie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts