Lukson 3410 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Zapewne jakby Creative oznaczył CAL! fatalnym znaczkiem, więcej gimbazjalistów by to kupiło. Swoją drogą dziwie się, że reszty sprzętu nie oznaczyli. Nie dość, że mogliby dalej odcinać kupony to jeszcze gimbaza by miała większy hajp na ich sprzęt 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Skaciu 10 Napisano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Więc po pierwsze, mam integrę i najbardziej, jak pisałem wcześniej nie zależy mi na super-ultra dźwięku, tylko na wygodzie. Te słuchawki są maksymalnie wygodne jak dla mnie, nie potrzebuję nic lepszego. Kolejna sprawa jest taka, że nie jestem w żadnym Virtus.Pro, nie jestem żaden Fatal1ty, tylko jestem zwykłym szarym graczem i po prostu za symboliczną stówke mieć dość frustracji z powodu cisnących tanich słuchawek, a większy komfort z grania. To moja wypowiedź. Cytuj Link to post Share on other sites
kooneer 27 Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 i po prostu za symboliczną stówke mieć dość frustracji z powodu cisnących tanich słuchawek, a większy komfort z grania. Jesteś głąbem czy udajesz? Za tą cenę proponowali Ci tutaj o wiele lepsze i wygodniejsze słuchawki... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 "Symboliczna stówka" a dalej 50zł to już sporo na niego - miszcz Cytuj Link to post Share on other sites
Skaciu 10 Napisano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Wciąż oczekuję na pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
bar1004 102 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Przecież napisałeś, że wystarczą Ci te które kupiłeś, więc w czym tu pomagać? Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 A w czym mamy Ci pomóc, skoro nasze zdanie i tak Cię nie obchodzi (inna sprawa, że na pytanie odpowiedzieliśmy)? Znowu chcesz marnować nasz czas? Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 A w czym mamy Ci pomóci (...)? Wypisać skierowanie do Laryngologa 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts