Skocz do zawartości

Recommended Posts

Budżet (>/</~ kwota): ~300zł/+-100zł,

Czego potrzebujesz? (słuchawki, głośniki, amplituner, toster z Wolfsonem):słuchawki z mikrofonem,

Przeznaczenie (gry, muzyka, filmy):gry, muzyka, filmy,

Źródło (czyli do czego podepniemy dany sprzęt):jeżeli chodzi o kartę dźwiękową to podstawowa z ASUS Z87-Plus
Oczekiwania 
(czego oczekujemy od urządzenia):dobrego dźwięku :)
Inne (wszelkiej maści pytania):słuchawki mają być najlepsze w swojej klasie.

Tak wiem, mało informacji ale ja potrzebuję tylko słuchawki z mikrofonem :)

Mógłbym tutaj zasypać cie modelami godnymi polecenia, ale będą to słuchawki bez mikrofonu (musiałbyś dokupić oddzielnie mikrofon):Takstar TS671, Pioneer SE A1000, Audio Technica AD300, Audio Technica TAD400, Shure SRH 440, AKG K121 Studio, ... Jeśli zależy ci na headsecie, to polecam tak jak kolega wyżej luxy HMC631. Musisz jedynie pamiętać że wszystkie wymienione, nie zagrają na 100% swoich możliwości z tej twojej integry.

Edytowane przez behemothxx

Tego jestem pewny, że nie będą aż tak dobre :P Dlatego też chcę sobie dokupić jakąś porządną kartę dźwiękową. Od razu się was zapytam o dobry model do 500zł +-100zł (w górę i dół). Bardziej by mi zależało na zestawie, gdyż mikrofon to jest wydatek, a jest rzeczą potrzebną. Dodam, że mam jakiś mikrofon, a dokładniej ten model http://www.trust.com/en/all-products/16973-starzz-microphone?from={EBBF5B30-9F99-4FCA-AFEE-1721262AEA32}#Group:MICROPHONES+from:{EBBF5B30-9F99-4FCA-AFEE-1721262AEA32}^2 więc wypadałoby kupić nowy lepszy :P