jarosf 0 Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Witam, Chciałbym rozbudować trochę swój sprzęt i zastanawiam się jaką grafikę jest w stanie "obsłużyć" moja płyta główna. Czy obecne karty graficzne (np Gigabyte HD7770) będą działać na tej platformie? Czy może będą działać ale nie w pełni swoich możliwości. Oprócz pracy używam czasem kompa do gier. Mój obecny zestaw: Gigabyte P35t-ds3p, intel core 2 quad q8300, 4GB ram, nvidia geforce 9500gt, zasilacz OCZ Fatality 400W Dzięki wielkie za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
jarosf 0 Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 zrobiłem lekkie oc na procesorze i temperatury przy max obciążeniu sięgają 80st C więc dokupiłem chłodzenie procesora (czekam aż dojdzie). Czy chłodzenie płyty też mam kupić? Cytuj Link to post Share on other sites
jarosf 0 Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ok dzięki wielkie za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts