Quesh 23 Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Heej, chciałbym wam zaprezentować moją ulubioną grę z dzieciństwa, czyli Fable.Proszę Was o opinię na temat mojego materiału, wiem, że "odbijał" mi trochę mikrofon i wyeliminuję to w następnym odcinku. Oświetlenie też zmienię, bo było troszkę za ciemno Myślę, że jest to zawsze jakaś odskocznia od Minecrafta i Fify, której na YouTube jest od groma https://www.youtube.com/watch?v=E9NrcSPa0FkPS. Nie wiem, czy jest to dobry dział na takie posty, dlatego proszę o ewentualne przeniesienie do tego właściwego Edytowane 19 Czerwca 2014 przez Quesh Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Zastanawiałeś się czy nie masz jakiejś wady wrodzonej??? 1 Link to post Share on other sites
Quesh 23 Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Możesz rozwinąć swoją myśl? -.O Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ogólne wysławianie się i rzucanie ch***mi i ku**mi jakiś nadpobudliwy jesteś.... Link to post Share on other sites
Quesh 23 Napisano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 No taki mam styl bycia Akurat za bardzo to się nie wysławiam, ale ok, to Twoje zdanie Link to post Share on other sites
Recommended Posts