Dark Droid 3 Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Witam, po zalaniu laptopa Thinkpad t61, (wylał się sok na klawiaturę w niezbyt dużej ilości), wyłączyłem laptopa i odwróciłem go by wyschnął. Lecz po kilku godzinach gdy spróbowałem go odpalić po prostu zero reakcji, nic się nie świeci, nie reaguje na włączenie. Po rozkręceniu i wyczyszczeniu klawiatury, podłączyłem ją spowrotem lecz nadal nie działa, co może z nim być dalej ? Cytuj Link to post Share on other sites
sword88 560 Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) w takich przypadkach czeka się przynajmniej 48h. Tak naprawdę to teraz wróżenie z fusów czemu się nie włącza. Najprawdopodobniej sekcja zasilania poszła. Edytowane 18 Czerwca 2014 przez sword88 Cytuj Link to post Share on other sites
Dark Droid 3 Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Niestety wiem, lecz to była mała ilość i myślałem że po kilku godzinach będzie suchy, niestety ani z baterii ani z zasilacza nie uruchamia się mogłem poczekać te więcej czasu.... Cytuj Link to post Share on other sites
sword88 560 Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Jak nie daje oznak życia, to w takich przypadkach serwis, ja też swojego zalałem, i właśnie poszła sekcja zasilania, sam płaciłem 200zł za naprawę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts