Lucky555 0 Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Witam, poszukuję drukarki laserowej do biura, gdzie miesięcznie się drukuje 1000 stron (głównie czarno białe), jak i trochę więcej. Fajnie, aby:- nie była dużych gabarytów- szybki druk czarny biały- dobry druk kolorowy- WiFI- tanie i dobre zamienniki bądź oryginałyCzy jest coś takiego w takiej cenie ? Przyznam, że szukałem i nie mogłem znaleźć czegoś co by mi odpowiadało. Jako, że mam złe wspomnienia z Brotherami to prosiłbym o nie podawanie ich Proszę o pomoc, bo stare drukarki w biurze już ledwo chodzą, a przeszkadza to bardzo w pracy.Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
oceania666 0 Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 (edytowane) http://allegro.pl/drukarka-laserowa-kolor-lexmark-cs310dn-duplex-lan-i4288963781.html Edytowane 14 Czerwca 2014 przez oceania666 Cytuj Link to post Share on other sites
Laster 3 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Budżet masz dość spory. Nie wiem co mam Ci polecić skoro nie chcesz marki Brother (ja mam i jestem zadowolony). Może poszukaj czegoś z HP ? Też sobie chwalą ich drukarki. Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Albo coś z HP albo może bardziej profesionalny sprzęt Kyocery. Choć moim zdaniem najlepszy byłby właśnie jakiś Brother i można go kupić za 1100-1200 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Jules 9 Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Brother jest tani w eksploatacji (zarówno na oryginałach jak i zamiennikach), ale skoro nie chcesz drukarki tej marki to HP będzie dobrym wyborem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts