myszaaa15 0 Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Ktoś zarzuca mi, że piszę do kogoś z innych numerów. Jak się wyparłam wszystkiego okazało się, że wyszły dane mojego telefonu. Jak to możliwe, że ja na oczy nie widziałam tego numeru telefonu, a wyszły dane z jakiego telefonu i skąd wychodziły smsy i okazało się, że to dane moje. Ktoś mi mówił, że wystarczyłoby to, żeby ktoś uruchomił nową startówkę na moim telefonie, poczekał aż przyjdzie sms od operatora i połączył się ten numer telefonu z moim mail sieciowym, ktory ma moj telefon i wyszły moje dane. A później wystarczyło juz pisanie z innego telefonu a mimo to pojawiła się dane, że to wychodzi z mojego telefonu. Drugą opcję jaką słyszałam to to,że ktoś może mieć hasło na moj telefon i się włamać i pisać z innej karty z innego telefonu, a później pokazywało się, że smsy wychodzą owszem z innego numeru, ale z mojego telefonu? Czy jest to możliwe? Proszę o pilną pomoc! dodam jeszcze, że dane czyli: kto, z jakiego telefonu i skąd wysyłał smsy - okazały się moje czyli możliwe jest to, że ktoś pisze z innego telefonu i wysyła smsy z innego numeru a wychodzi moja lokalizacja telefonu mimo, że ja nie mam nic z tym wspólnego? Edytowane 14 Czerwca 2014 przez myszaaa15 Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Głupota daj sobie spokój z takimi bzdurami. To nie watch dogs... Poza tym byłoby to dość trudne do wykonania. Więc jeśli ktoś próbuje Ci coś wmówić to powiedz, że ma się odj...czepić i tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 gimbusy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts