swiezak018 3 Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Jak wyżej macie jakieś propozycje? Obudowa musi miec okienko abym przezeń zaglądał. Musi pomieścić gtx 780 (nie wybrany producent) oraz chłodzenie do 4670k oraz to wszystko schludnie schłodzić. Budżet powiedzmy do 350zł Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Akwarium 50L i tyle oleju transformatorowego, aby zalać całość... A raczej nie polecam brać mini ( cienko z chłodzeniem jest - Procek będzie miał za ciepło w dobrze wentylowanym zalmanie gs 1000 mam do 65* a w takim małym>??? Nie mam pojęcia co tobie doradzić w tej cenie może zastanów się nad taką Jest ładna - klasyczna powiedziałbym, i całkiem funkcjonalna osobiście ją bym wybrał sam do mini itx. tylko czym to schłodzisz? Cytuj Link to post Share on other sites
swiezak018 3 Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Właśnie o to mi chodzi nie mam miejsca aby pakować wielkiego klocka u siebie. a taka mini atx była by świetna tylko że problem bo takie obudowy mają często problem z schłodzeniem wszystkiego Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts