rtr.archie 2 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witam, Poszukuję urządzenia wielofunkcyjnego do 700 zł. Najlepiej marki brother, gdyż mam do niej zaufanie. Dobrze gdyby miała wifi. Będzie używana w domu i małej firmie (myślę druk na poziomie 20~30 str.. dziennie) Moja propozycja to brother j5910dw. Tusze zamienniki w miarę tanio, bo za komplet 5 tuszy (2 czarne i kolory) chcieli ok. 50~60 zł. Proszę o pomoc i opinie nt. mojej propozycji. Od razu dodam, że Canony i inne takie mnie skutecznie do siebie już zniechęciły. Pozdrawiam serdecznie i dzięki za porady. Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Ja napisze z autopsji. Osobiście mam HP K209a, ale że dostać jej nie można więc wzoruję się na następcach. A następcą jest model HP 3525. Ceny oryginalnych tuszy to okolice 35-38 zł, a zamienników kilka zł taniej. Poleciłem go 3-4 osobom i ci co kupili są na prawdę zadowoleni. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts