GKruger 2 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Mam pędzel z naturalnego włosia i mam pytanie czy można go użyć do szczegółowego czyszczenia mobo ? Czy robi się to pędzlami z włosia sztucznego ? Nie chcę zrobić mikrospięcia. Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 (edytowane) ja kupiłem pędzel do golenia i nadaje się bodaj ze świńskiego włosia, tylko żeby miał naturalne włosie a nie jakieś syntetyki bo one moga spowodować wyładowanie, chociaż i tak polecam sprężone powietrze za 8 zł, załatwi sprawę lepiej Edytowane 11 Czerwca 2014 przez jarnuszkiewiczm Cytuj Link to post Share on other sites
pwojciech 31 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 chociaż i tak polecam sprężone powietrze za 8 zł, załatwi sprawę lepiej Sprężone powietrze nie usunie każdego (w domyśle przyklejonego) kurzu. Zwykle używam właśnie pędzelka i sprężonego powietrza. Pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
John.Yankee 5 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Powierzchownie najlepiej używać sprężonego powietrza. Jak chcesz grzebać w jakiś otworkach przyklejone brudy to najlepiej poszukaj szczotki antystatycznej. PS. Pamiętaj o wyłączeniu sprzętu z prądu! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts