Kameng 9 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Szukam bezprzewodowych słuchawek z mikrofonem Budżet (>/</~ kwota):200złCzego potrzebujesz? (słuchawki, głośniki, amplituner, toster z Wolfsonem): tylko słuchawkiPrzeznaczenie (gry, muzyka, filmy):gry + muzykaŹródło (czyli do czego podepniemy dany sprzęt):zintegrowana karta z płyty głównejOczekiwania (czego oczekujemy od urządzenia): żeby słuchawki długo działały na baterii Cytuj Link to post Share on other sites
behemothxx 208 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Słuchawki bezprzewodowe grają bardzo kiepsko jak na to co kosztują, dodatkowo ty chcesz kupić je w cenie 200zł i podpiąć do integry (dźwięk będzie tragiczny). W takim budżecie lepiej kupić coś na kablu, zagra kilka klas lepiej. Jeśli faktycznie zależy ci jedynie na tym aby słuchawki długo trzymały na baterii a dźwięk nie jest istotny, to kup pierwsze lepsze ... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Pa100r 0 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Jakiś czas temu zgłębiałem temat słuchawek bezprzewodowych i kupiłem Philips SHD8600UG za 300zł. Grają bardzo przyzwoicie - nie gubią sygnału. Niestety nie mają mikrofonu. Do kompa używam AKG GHS-1 - są na kablu ale dość długim grają bardzo dobrze, mają mikrofon. Mają jedną wadę - trzeba się przyzwyczaić bo z początku są niewygodne. Kupiłem dość tanio (około140zł) bo była na nie promocja w Komputroniku Mega Store.. Cytuj Link to post Share on other sites
Kameng 9 Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Mam AKG GHS-1 grają ok ale się złamały, plastik z którego są wykonane jest mało wytrzymały (chcę wymienić bo pomimo kilku napraw słuchawki złamały się w 3 miejscach). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts