Da2rk 13 Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Witam. Jak zapewne wiele osób tak i ja pobrałem sobie BF3 z origin. Teraz przejde do sedna sprawy. Podczas rozgrywki online często zacina sie gra w momencie gdy przeciwnik jest blisko mnie i zaczyna strzelac. Przez to mam zerowe szanse ucieczki czy strzału. pokaz slajdów sie robi z klatkami co pare sekund. po odrodzeniu wszystko smiga elegancko. to samo sie dzieje jak np jade czołgiem a jestem ostrzeliwany z helikoptera. Problem zmalał gdy zacząlem grac mecze po max 24 osoby ( o ile dobrze pamietam). Teraz pytanie. Czy to wina małej ilości pamięci ram ? 2gb mam tylko. Dodaje tutaj screen z pełnymi informacjami o systemie i podzespołach. http://i.imgur.com/P9Nxn2L.png Link to post Share on other sites
JohnWoo 64 Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 To wina calego, zbyta slabego komputera, gra Ci sie zacina gdy ktos podejdzie bo procesor nie wyrabia z renderowaniem postaci. Link to post Share on other sites
Da2rk 13 Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Mi sie wydaje że jednak procesor spełnia wymagania skoro jest to procesor 4 rdzeniowy 2,7GHz (2,66). przeciez w wymaganiach podano 2,6 z czterema rdzeniami. Może jednak wsadzenie większej ilości pamięci ram pomoże ? Link to post Share on other sites
ChelseaFans 8 Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Jak chcesz to możesz dorzucić drugą kostkę 2 GB, ale także mi się wydaje, że lekko procesor może nie wyrabiać, tym bardziej w trybie online. Link to post Share on other sites
Da2rk 13 Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 BF3 w trybie offline działa bezproblemowo. Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Po pierwsze te zacięcia to objaw zapchanego RAM-u, po drugie na pewno swój udzial w tej sytuacji ma słabiutka karta graficzna Link to post Share on other sites
Recommended Posts