Skocz do zawartości

Nokia Lumia 1320, warto?

Recommended Posts

Witam.

Mam prośbę, posiadam około 800zł na nowy telefon (smartphone), i czy warto za tą cenę kupić Nokie Lumię 1320? Czy może polecacie coś innego? ;)
Telefon będzie używany do standardowych czynności + korzystanie z internetu + oglądanie filmów na yt i w playerze + granie od czasu do czasu. Czy tytułowa Nokia jest warta kupna? Czy może lepiej kupić inny telefon. Proszę o odpowiedź.

I jeszcze jedno, może mi ktoś powiedzieć, czemu jest taka diametralna różnica cen?
http://allegro.pl/nokia-lumia-1320-bez-locka-24m-gw-poznan-dluga-14-i4285133717.html

http://allegro.pl/smartfon-nokia-lumia-1320-8gb-5mpix-ips-lte-czarny-i4281320547.html

W opisie telefonów wszystko jest takie same, a jednak jest prawie 500 zł różnicy.

Pozdrawiam Reklamas, i liczę na odpowiedzi :)

Po prostu jedna aukcja olbrzymie zawyżona jeszcze po cenach z dnia premiery - 2 aukcja to pewnie telefon odkupiony od kogoś z abonamentu - bądź po prostu kupiony po niższej cenie z hurtowni(już ceny spadły).

Zależy czy szuaksz czegoś olbrzymiego jak na telefonu(tutaj mowa o 6") czy czymś mniejszym.

Można dołożyć 200zł i szukać Note 2 - który jest na androidzie i ma więcej funkcji i jest jednak zauważalnie mniejszy.

Choć jednak im większy wyświetlacz tym wszystko na telefonie robi się lepiej(jak dla mnie).Sam mam Note 3 i nie zamienię na mneijszy(minimum 5,5" musi być).

Z pewnością w tej cenie nic firmowego nie dostaniesz lepszego(jeśli chodzi o olbrzymy).