kotex106 1 Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Witam. Posiadam słuchawki CAL! i niedługo będę kupować głośniki Edifier R2600. Zastanawiam się nad wymianą zewnętrznej dźwiękówki Creative x-fi surround 5.1 na coś lepszego co będzie się dobrze zgrywało z podanym zestawem. Moje pytanie to czy w ogóle jest sens wymieniać dźwiękówkę.? Jeśli tak to jaką kartę do 400zł moglibyście polecić.? Myślałem nad xonarem dx lub audiotrakiem prodigy hd2. Cytuj Link to post Share on other sites
Hunter18 49 Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 jeżeli dalej interesują Cię zewnętrzne zestawy to polecam Fiio E07k Andes za 330zł http://audiomagic.pl/wzmacniacze-sluchawkowe/fiio/33-fiio-e7-6953175710714.html?ceneo_spo=true sam posiadam Xonara D1 a miałem okazję chwilowo podłączyć owego FiiO i różnica w dzwięku jest znacząca na korzyść FiiO , przede wszystkim wzmacniacz słuchawkowy i układ Wolfson zapewnia czystą i szczegółową barwę dzwięku , dodatkowo karta posiada EQ dzięki czemu możesz podnieść lub obniżyć tony niskie/wysokie . Cytuj Link to post Share on other sites
DyndaS 2307 Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Możesz pomyśleć jeszcze nad Audiotrack Prodigy Cube, które dobrze zgrywa się z R2600 oraz powinno bardzo dobrze z CALami. Jeśli często przełączasz się pomiędzy słuchawkami a głośnikami, to takie rozwiązanie zewnętrzne jest imo jest znacznie wygodniejsze. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts