Machoney 0 Napisano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Zobaczymy jak przyjdzie paczka i jak się zabiorę do składania Co do zestawu to zamówiłem prawie taki sam jaki podał severn z wyjątkiem karty graficznej bo stwierdziłem że zobaczę na ile pociągnie ta tańsza karta a jak mi nie wystarczy to kupię później lepszą (jak dozbieram) a tą odsprzedam Płytę też zamieniłem na Asrock !!! Nagrywarka Samsung SHS223L Pamięć w dwóch kościach po 2GB Goodram No i zasilacz w obudowie z Cooler Master Wszystko to pod wodzą Windows 7 Później opiszę wrażenia odnośnie pierwszego odpalenia po montażu Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie Dziękuję za wszystkie porady No i mam nadzieje spotkać się z wami ponownie w roli tego kto tak jak wy służy pomocą tutaj na banchmarku Cytuj Link to post Share on other sites
Machoney 0 Napisano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Kiziea i jak poszło według tego tutorialu ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Ja masełko, chodź nad procesorem trochę siedziałem bo nie widziałem trójkącika. A z zestawu powinieneś być zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
Machoney 0 Napisano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Zobaczymy jak mi pójdzie Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Dasz rade Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Ja kompletny burak w tej dziedzinie, dałem sobie radę. Cytuj Link to post Share on other sites
Machoney 0 Napisano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 No i wszystko już gotowe!! Poskładałem jak się patrzy tylko problemu przysporzyło mi podpięcie zasilania na płycie- nie wiedziałem że trzeba podpiąć tą 8 pinową też no ale już jest ok! Teraz sprawdzę go co potrafi Pozdrawiam i dziękuję wszystkim Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Cieszymy sie, ze moglismy pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts