krzys1522 0 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Witam szukam jakichś wygodnych słuchawek, nie mam specjalnych wymagań odnośnie dźwięku tzn. słucham energy/rap/pop a gry- wszystkie rodzaje. Zależy mi na zamknietych/ półzamkniętych (najlepiej żeby bardzo nie grzały w łepetyne) Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dobrze by było gdybyś bardziej sprecyzował do czego będą potrzebne tzn. czy z naciskiem bardziej na gry czy muzyke Będzie łatwiej doradzić a już na pewno w wyborze karty dzwiękowej bo to różnica czy Karta Stereo czy 5.1 / 7.1 ... Cytuj Link to post Share on other sites
krzys1522 0 Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Chyba bardziej gry, nie jestem audiofilem i w sumie słucham jedynie z OpenFM'a i YT a tam raczej nie ma dobrej jakości w piosenkach (no chyba, że się myle:D) EDIT: Mogą być też otwarte słuchawki (jeżeli będzie trzeba to budżet można powiększyć gdy poczuję znaczącą różnicę) Edytowane 6 Czerwca 2014 przez krzys1522 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts