trykson 0 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) witam mam procek intel core 2 duo 2x2.33ghz kupuję nowy procek core 2 quad q 9550 4x2.83 ghz i tu moje pytanie czy muszę wymieniać wentylator(teraz mam intela którego przy składaniu kompa miałem w zestawie) Edytowane 4 Czerwca 2014 przez trykson Cytuj Link to post Share on other sites
ProXimo 210 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Musieć nie musisz bo pasować powinno (jeśli to jest chłodzenie box-owe od Intela) co innego z kulturą pacy i temperaturami (Core 2 Duo 65W a Quad 95W) Jeśli masz trochę pieniędzy zawsze lepiej kupić jakieś chłodzenie lepsze od box-owego pytanie jakimi funduszami dysponujesz. Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Box to box ale chyba do quada był nieco wyższy z miedzianą blaszką na spodzie, nie dam sobie ręki uciąć Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts