Ziomex23 0 Napisano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam! Mam do was jeszcze jedno pytanko ponieważ kolega , też ma 2 Gb ram i Sypie mu się system Xp i chce zrobic formata ale nie wiem czy jeszcze raz na Xp czy na Windows Vista Home Basic 32-Bit ponieważ posiada też Viste jak i Xp. Wiec co doradzacie? jeszcze raz na Xp czy Viste.Pozdrawiam i Czekam na wasze odpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Greg3or 637 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Kolega ma u siebie na kompie zainstalowany win7 i viste home basic i co bym się go nie spytał to poleca ten system, nic mu się nie partoli jak to nie raz było wałkowane sam z niego nie korzystałem ale po tym ile czasu on już go ma twierdzę że nie jest chyba zły a zainstalować zawsze można oczywiście ma oryginalną wersję i pobiera wszystkie łatki Cytuj Link to post Share on other sites
szymon_j14 11 Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Vista nie jest tragiczna, Danny79 ją trochę przerobił i bardzo ładnie mu śmiga. Założył temat w dziale sys.operacyjne. Weź sobie poczytaj Cytuj Link to post Share on other sites
grzesiu129 11 Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Lepiej Viste bo jest tańsza i też fajniejsza a znowu na W7 trzeba mieć mocnego kompa i też nie wszystkie gry na niej chodzą. Jeszcze ma dużo do rzeczy ile chcesz mieć bitów 32 czy 64? Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Czy fajniejsza? Wątpię. Vista żre przecież więcej zasobów od W7 (poprawcie mnie jeśli się mylę). Co do gier, tu powiem, że na 7 miałem kilka problemów z nimi. W tym aspekcie Vista była lepsza, i chyba tylko w tym. Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Ja nigdy nie mialem problemow na Se7enie z grami. Vista zla nie jest, ale trzeba poustawiac troche rzeczy, a w przypadku Se7ena raczej nie ma tego problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Flaqs 3 Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Bierz se7en! Pracowałem na nim na moim lapie z 1 GB ramu i Celeronie 1,46 GHz i chodził bardzo dobrze! Diablo 2 nie klatkowało Szczerze polecam siódemkę! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts