Lazer 332 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Nie kupoj folii, ja w swoim One m7 mam gorilla glass 2, a koledzy wzieli mi przetarli ekran papierem sciernym, nie ma ryski. Tym bardzie na goriila 3 nie bedzie widac. Edytowane 7 Czerwca 2014 przez Lazer23 Cytuj Link to post Share on other sites
KubaMax 0 Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 No tak, ale papier ścierny nie jest tak twardy jak choćby ziarenka piasku, no cóż, będzie trzeba na piasek uważać. I jeszcze jedno - Moto G obsługuje karty SIM czy Micro SIM? bo nie mogę znaleźć. Cytuj Link to post Share on other sites
sajgon338 1 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 W Moto G masz micro SIM. A ja mam pytanie o sprzęty GOCLEVER. Miałem już się decydować na tego LG, ale rzucił mi się w oczy model Insignia 5. Ma 2 baterie, jedna 4000mAh. Poza tym jest lepszy od LG i warty uwagi? Zastanawia mnie procek i grafa. Są jeszcze inne ciekawe modele tego producenta (GOCLEVER)? Cytuj Link to post Share on other sites
mateusz56 6 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 (edytowane) roznie jedna zajmuje ok 1Gb a inna ok 100 Mb, ale 5 gb na gry bedzies zmiał a na jakies filmy itp. kup mini pendrive ( wielkosci 5 zł) kosztuje ok 20 zł ma on micro usb oraz usb i mozesz bezposrednio podpiac tel. z laptopem Edytowane 7 Czerwca 2014 przez mateusz56 Cytuj Link to post Share on other sites
gramacz 33 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 goclovery, pentagramy i inne myphony raczej sobie daruj, jedyny plus to gwaranja ww PL z której raczej skorzystasz. o wiele lepiej kupić markowy chiński telefon, a jest z czego wybierać. Opnie czy recenzje znajdziesz na polskm forum o chińskich telefonach. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts