adrian098 2 Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Zastosowanie komputera : Gry i codzienne uzywanie Maksymalna kwota : +/- 500 funtow ( Zamieszkuje anglie) Których części potrzebuję : Napewno monitor, płyte główną i być moze karte graficzna nową bo nie jestem pewien czy działa tą którą wymieniłem, SSD, HDD Czy będę podkręcać sprzęt? : Jezeli warunki beda sprzyjaly dlaczego by nie Rozdzielczość mojego monitora i model: Brak Specjalne wymagania : Brak Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : AMD Athlon II X3 460 3.4GHz, Corsair 4GB DDR3 1600MHz Memory, Asus GTX 560Ti, ocz zs 550, aero cool vs-9, Arctic Cooling Freezer 13 Pro Własna propozycja zestawu : Brak Inne : Kupić do cześći które wymieniłem: płyte główną, SSD, HDD czy może sprzedać wszystkie cześći, dołożyć kaski troche i kupić coś zupełnie nowego? Jeżeli coś nowego to oczywiśćie 500 funtow + kasa zdobywa za sprzedanie częśći. I zastanawiam sie tez nad zmienieniem ramu na lepszy, co sądzicie? Dziekuje za pomoc z góry. Oczywiśćie jak bym mógł prosić, to jak podawali byśćie konkretne linki do sklepów, to angielskich pcworld itp Edytowane 1 Czerwca 2014 przez adrian098 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts