kieryk123 0 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Witajcie. Od Ppewnego czasu zauważyłem, że mój komputer jest dużo wolnijeszy niż był wcześniej. Postanowiłem odpalić menadżer zadań i moim oczom ukazał się napis 2 rdzenie. Wcześniej miałem 4 rdzenie. (procesor X2 b50 z odblokowanymi 2 rdzeniami i podkręconym na 3.4 GHz) W Easy Tune mam napisane, że posiadam 4 rdzenie ale 2 wątki. Pomóżcie mi naprawić ten problem abym mógł znowu spokojnie pograć w BF4 Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 nie pograsz Bios ile widzi? No czy to takie trudne? Cytuj Link to post Share on other sites
kieryk123 0 Napisano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 W biosie wszyskie rdzenie są włączone a nazwa procesora dalej jest X4 czyli 4 rdzeniowa. To jaj uz nie mam pojęcia ile mam rdzeni. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts