roztworek 0 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 szukam jakiegoś darmowego ddns działającego jako usługa. mam serwer terminali na win'03 z neostradą do którego okazyjnie muszę się zalogować. Problem w tym że po restarcie serwera programy automatycznie się nie podniosą, trzeba się zalogować lokalnie najpierw. Ewentualnie może jakiś inny sposób jest na rozwiązanie tego ? Cytuj Link to post Share on other sites
PawelQ 107 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) Borykałem się z tym kawałek czasu temu. Niestety bezpłatne DDNSy w większości stały się płatne (w sumie nie znalazłem bezpłatnego). Jeśli ktoś chce dać linka ze strony TP-LINK niech sobie daruje, bo ten tutorial już nie jest free. Osobiście przeszedłem w Orange z Neostrady na DSLa. 5 stałych zewnętrznych adresów IP, a chyba o to Ci chodzi? ;-) PS. Tak, wiem, jest sporo drożej. Edytowane 30 Maja 2014 przez PawelQ Cytuj Link to post Share on other sites
Janiaking 104 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 No-IP.com jest darmowy do 50 hostów a tylu aż nie potrzebujesz pewnie Cytuj Link to post Share on other sites
incised 60 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 http://www.noip.com/ Tego ostatnio uzywalem, konto zdycha po 30 bez podlewania (Trzeba sie zalogowac? lub uzywac?) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts