Skocz do zawartości

[MULTI] World of Tanks

Recommended Posts

Tylko musisz trafić :P Arty ma to do siebie, że bardzo długo celuje a strzelać do czołgu, który pruje 50 km/h i ma ponad 1500 HP jest nieco problematyczne tym bardziej, że może mieć osłonę antyodłamkową. JagdPanther'a już zrobiłem. Strasznie ociężały jest ale to normalne na początku. Zrobi się podwozie i silnik to będzie śmigać jak StuG III :D

Edytowane przez Mixtape

Mixtape jest możliwe ściągnięcie is-7 na hita czolgiem a co dopiero artą

Kumpel T30 go odstrzelił, pewnie trafił w amunicje i poszły wszystkie moduły i papa jak dobrze pamietam mamy nawet to na filmiku wrzucę popołudniu

Jakby Ci się chciało to poszukaj u nas na stronce www.czpip.tk

Mój rekord na obiekcie212 to wczorajsze -1920hp na E100:)

Wczoraj mieliśmy fajny skład na CW ale nas pocisnęli widzę że E100 zaczynają strasznie dominować a my mieliśmy 6 x IS-7

Ja dałem radę zabiłem artą 3 (ob 261,2xE100) ale nic to nie dało

Wczoraj pograłem trochę isem mam już go na full więc czas zbierać pomalutku na is-3

Powiem szczerze że to działko 122 sieje totalną rozpierduche

Graliśmy we 2 a potem we 3 isami w plutonie i przy losowaniu w pozycjach 1-6 nie ma bata na taki squad:):)

Tiger 2 też wymaksowany i co ten czołg potrafi to bajka, szkoda że to nie on jest na samej górze drzewka tylko jakieś gówna co nie miały racji bytu na wojnie...

Co u was johny sądzą o ob 261 bo u nas zdania są podzielone jedni mówią że porażka, że gorszy od 212 a kumpel znowu mówi że świetna arta bo taka celna że można sadzić samymi przeciwpancernymi...

mój najlepszy scouting

http://img692.imageshack.us/img692/6618/thebestscoutever.th.jpg

13/14 przeciwników na piaszczystej pojechali razem przez wydmy

Edytowane przez lukyeti

Mix to nie czasy bety że był tylko IS7 i Maus :P

I nawet nie farta tylko dobrze przycelować ofc jak stoi bokiem/tyłem

Co u was johny sądzą o ob 261 bo u nas zdania są podzielone jedni mówią że porażka, że gorszy od 212 a kumpel znowu mówi że świetna arta bo taka celna że można sadzić samymi przeciwpancernymi...

Identycznie jedni że tragedia, i 212 rządzi, drudzy że właśnie same przeciwpancerne, jednak patrząc na staty w klanie to najwyższy dmg/bitwę mają właśnie 261...

Tylko pamiętaj, że IS7 nie ma działa 57 mm :P Ma działo 130 mm S-70, który przebija bez problemu wszystkie czołgi zadając przy tym ogromne obrażenia :D

Mix, zobacz sobie może na YT filmiki z innych 10 tierów lol

Ogromne obrażenia gdzie T30 ma blisko 2x większe

I nie przebija bez problemu bo często rykoszetuje ;)

Wg mnie Is-7 to najsłabsza X z E100 to jest przesada mój patton ma problemy z przebiciem się od boku

Niestety akurat u nas w klanie ISów jest masę i nie dajemy rady tak jak wczoraj gdy ekipa miała 5 E100

a z tym piękny strzał czy jak to leci i O dmg na e100 powinni cśs zrobić bo jest :cenzura:

Edytowane przez SP1DER987
Nie klnij

No i bardzo dobrze ! W końcu będzie można normalnie walczyć a nie się chować bo aryleria zaraz będzie :cenzura: . Wtedy będą dopiero walki bo arty jest z reguły tylko do denerwowania graczy :D Wiesz jakie to uczucie jak giniesz od arty już na początku ? Człowiek może kurwicy dostać. Ja raz tak miałem i co zrobiłem ? Wziąłem Leoparda następnej bitwy i akurat było chyba z 6 pojazdów artyleryjskich. Wystrzelałem :cenzura: jak kaczki i se ulżyłem....

Edytowane przez SP1DER987

Totalna porażka, nie przypominam sobie bym kiedykolwiek przegrał bitwę z takim wynikiem :/

http://img810.imageshack.us/img810/7311/shot013xs.jpg

Uploaded with ImageShack.us

EDYTKA:

Chyba życiówka VK3601, co jak co ale grało mi sie naprawde przyjemnie, może to wynik zbalansowania zespołów... :P

http://img854.imageshack.us/img854/4025/shot014sq.jpg

Tutaj lista ofiar:

http://img714.imageshack.us/img714/6959/shot015ll.jpg

Co do pozostałych poczynań w grze to sprzedałem M4A3E8 i zakupiłem T20 (Pershing coraz bliżej), pogrywałem troszkę TD jednak koniec końców Hetzer został sprzedany.

Obecnie posiadam ww T20, ponadto T29, VK3601 oraz T-34. Najbliżej mi do odblokowania Tigera, najdalej do Pershing, korci mnie T-54 ale do niego to całkowicie daleka droga. W planach są też IS-y :P