Skocz do zawartości

[MULTI] World of Tanks

Recommended Posts

Powiem tak

Wczoraj rozegrałem 100bitew prawie wszystkie na zmianę JT88 i T34 i serio sram tymi czołgami już

T34 1308 bitew

JT88 1220 bitew

Chciałem coś for fun

Kiedyś byłem kozakiem na pattonie

Liczę że to baaardzo podobny czołg czyli snajper

Jak oceniacie AW? Jest to gra, na którą warto zwrócić uwagę? Warto ją pobrać?  Myślę o tym żeby grać w Wot'a i AW, a jak będzie klęska Wocika to mieć "szybki start" w nowym klanie bmkw  (jak by był ;) )

Edytowane przez kladiator

Ja wczoraj po kilku dniach beznadziejnego grania miałem odinstalować wota

Ale zostawiłem ze względu że wracają  turnieje 3na3

Wczoraj odpaliłem fallouta bo nie byłem w stanie nic pograć w czołgi...

Powiem wam że fcm daje świetną frajdę grania bo praktycznie zawsze jesteś na samej górze z innymi  ósemkami

Na 10 bitew max 2 masz z jakąś dziewiątką

Grać nim to jak być Jonhem Rambo chowającym się w lesie

Człowiek czuje że każdy chce Cię zabić a wróg zachowuje się tak jakby na polu bitwy nie było z Tobą żadnych sojuszników a Ty byłbyś celem numer 1

Nie ważne czy 6 czy 8 tier widzą fcm to od razu chcą Cię wykończyć (a najbardziej arta..)

Uczę się nim grać bo mam za dużo zapędów z grania HT , to nie jest czołg na pierwszą linię...a ja inaczej grać nie umiem

Nawet jagtigerem , E3, T30 jadę na pierwszą linię ataku

Druga odznaka biegłości i kolejny as na SP I C :)

http://i.imgur.com/yQGU1kB.jpg

http://i.imgur.com/o52GTrI.jpg

Po długiej przerwie odkupiłem sobie ELC AMX. Jeszcze kiedyś gdy nim grałem nie miałem zielonego pojęcia o grze lajtami. Zadowolony wszedłem do bitwy zapominając o zakupie modułów. Nie pozostało mi nic innego jak pasywny spot. 

http://wotreplays.com/site/2834260#malinovka-bumbel123-amx_elc_bis

• Popieram 4

Chwilowo niestety śmigam na przepotężnym GTS 250, i karta daje radę przy ustawieniu na Low, czyli oczko wyżej niż Lowest  ;)

Ale po środowym patchu framerate dostał w łeb, o ile wcześniej miałem 100-120 fps w tych ustawieniach, tak po patchu mam dropy do 20 fps !

Zauważyłem że ma to chyba związek z roślinnością.

U Was też są spadki ?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...