Gość darkatraz Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 (edytowane) Z moich newsow. Zakupilem Pzkpfw III/IV i brakuje tylko 165k do JagdPzIV To prawda, ze oprocz samolotow wargamming ma zrobic jeszcze statki. Bo obilo mi sie o uszy co nie co. Edytowane 18 Marca 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ta, Warships mają zrobić kiedyś...kiedyś... KV podniósł poprzeczkę wyżej - zrykoszetował od frontu od mojego T95 z 155mm I ogólnie od dzisiaj obawiam się Tygrysa Porsche, grałem ze znajomym z klanu w TD - ja w T95 on w Ob. 704 i ja zrykoszetowałem 5 razy a on jak już trafił to też nie przebił pancerza. Masakra jakaś Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 sprzedałem KW Obyś zryżał I z kim ja teraz będę w plutonie pomykał z KW? Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) Hah, mogę VK36 grać który zarabia dużo lepiej I ogólnie teraz zarabiam na T95 Wyślij zapkę. Edytowane 19 Marca 2012 przez JoHnNy08PL Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Parę dni temu kupiłem JagdpanzeraIV. Dzisiaj czytając info nt 4 marcowego specjala co widzę? Ww td tańszy o 50%. I jak tu się nie zdenerwować... Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 (edytowane) Po ostatniej aktualizacji nowe czołgi w USA! Jest model co wyciąga 72km\h http://images46.fotosik.pl/1426/7d586f33256f4f84m.jpg Są też nowe mapy! Edytowane 31 Marca 2012 przez Nalovp Cytuj Link to post Share on other sites
ziolopalacz 2 Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Ta... Tyle że pancerze papierowe Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 (edytowane) Eee tam,wczoraj miałem ścinę moim ShermankiemM4A3E8 z KW5 i dostał aż się zdziwił Edytowane 31 Marca 2012 przez Nalovp Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 http://img848.imageshack.us/img848/1867/worldoftanks20120517124.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 @UP Cheater A tak serio- obecnie przebywamw Niemczech, umowa konczy sie 31 sierpnia, wczesniej chcialbym kupic lapka. Zastanwaiam sie nad czyms z GT520M, pojdzie na tym wot? Gra ktos na lapku? Mix, johnny...? Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Na gt540m chodzi wszystko GTA, BF na przyzwoitych detalach Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Jak pisalem na sb lapek to sprawa poboczna, grunt by wot dzialal przyzwoicie, inne gry nie musza, tak wiec, im taniej tym lepiej hehe. Docelowo zastanawialem sie nad GT520M no chyba, ze w cenie 1500-1700 znalazlo by sie cos lepszego Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Na maxa nie pograsz. Może poczekaj troche bo niedługo wyjdą lapki z GeForce'ami 6xx Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ojj tam, na pc w pl gralem na low i nie narzekalem Powtarzam, nie chce wydac na lapka majatku, zwlaszcza, ze nie wiem jak dlugo tu bede siedzial, ile zarobie a ponadto mam na glowie sporo wydatkow a lapek nie jest priorytetem. Ot ma dzialac bezproblemowo wot Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) Panowie zapraszam aktywnych graczy do klanu CZTEREJ PANCERNI I PIES!!! Zapraszamy do klanu! http://vpx.pl/i/IFX6c.jpg Klan został założony 6 czerwca 2011r. Bierzemy aktywny udział w CW. 21 lutego założyliśmy szkółkę o nazwie Czterej Pancerni i Marusia [CZPIM] dla graczy nie spełniających wymagań CZPIP. Gracze grający w CZPIM po osiągnięciu tieru wymaganego w CZPIP zasilą główny klan. Wymagania do [CZPIP] - minimum 16 lat - tier X czołgu lub VII tier arty lub BatChat - program TeamSpeak 3 oraz mikrofon+słuchawki link do strony klanu CZPIP na WoT Wymagania do [CZPIM] - minimum 16 lat - tier VI (HT, MT, TD) lub V tier arty - program TeamSpeak 3 oraz mikrofon+słuchawki link do strony klanu CZPIM na WoT Oferujemy: - dobrą zabawę i miłą atmosferę! - walki w kompaniach - bitwy "CW" na mapie globalnej - [CZPIP] - konkursy wewnątrz klanowe - do wygrania złoto! - udział w turniejach organizowanych przez ESL - gry w plutonach Posiadamy prywatny, bardzo stabilny serwer TS3! Wejdź aby nas poznać! Zapraszamy! Jeśli jesteś zainteresowany, wejdź na nasze forum czpip.tk , zarejestruj się nickiem takim jaki masz w WoT, następnie zapoznaj się z REGULAMINem, gdzie jest opisane co dalej należy zrobić. http://4pancerni.ravenwood.pl/images/spacer.gifhttp://update.worldoftanks.ru/media/dcont/480x300.jpg Mój klan (mogę tak powiedzieć jestem tam od początku, obecnie zastępca dowódcy) jest aktywny na mapie światowej od kilkunastu miesięcy, siedzimy w afryce chyba od grudnia. Różne ukłądy na mapie światowej już były, różne klany wchodziły, wypadały itp itd my tam jesteśmy cały czas, dzielnie się broniąc i walcząc z honorem i ambicją Obecnie toczymy wojnę z francuzami i po raz drugi z turkami i niemcami. Obecnie posiadamy kilka prowincji ale ze względu na ruchy z sojusznikami (kolor szary/JASNOZIELONY?) zmienia się to jak w kalejdoskopie (od 3-6prowincji) http://worldoftanks.eu/uc/clanwars/maps/earth/reg_03/ Codziennie gramy kompanie 8 tierowe Są konkursy np. teraz walczę o wygranie KW5 (jak dobrze pójdzie a idzie świetnie ob prowadzę to za tydzień wygram:P) Jesteśmy zgraną ekipą która gwarantuję emocje , zabawę i super atmosferę zapraszam! Można wejść na próbę Nic nie ryzykujesz, właściwie tylko tym że poznasz ciekawych ludzi i klan stanie się częścią twojego życia jak w przypadku wielu naszych klanowiczów! Można mnie łapać w wocie nick CANTONA82 Edytowane 25 Maja 2012 przez lukyeti Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 (edytowane) Niech mnie kule bija. Pajeczak wrociles %-) Jak tam bylo? Jak cos mam KV-3 i mozemy razem pograc. Mix potwierdzi, ze taki zly do wspolnego grania nie jestem. Edytowane 29 Maja 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Jestes lamka, ot co, pamietam jak Cie Mix rozniosl swego czasu i nawet Twoj wujas to widzial Sam tez bylem swiadkiem Co do mojej obecnosci to nie wrocilem, dalej w dojczlandzie siedze a korzystam z przedpotopowego kompa, w ciagu miesiaca powinienem juz miec lapka wiec o ile obecne tu bezprzewodowe polaczenie nie zapewni lagow to skopie ci dupsko - btw znalazlem na alledrogo cos takiego KLIK. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Buuaaahahahahahahaha Ty mi dupsko skopiesz, chyba w marzeniach %-) Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Wanna bet? A serio to wypowiedz sie nt sprzetu z linku wyzej. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dobry jest ten laptop. Do WoT'a chyba pasuje jak ulał. Obudowa z aluminium więc jak Cię rozwalę w WoT'cie to przynajmniej obudowa twoje uderzenia wytrzyma Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Zażalenia mam do AMD ale jak za taką cenę to bierz póki możesz. Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Zalecam kupno ziółek uspokajającyc kumple grają w bete i podobno tak zj****i grę że głowa mała arta francuska i TD jeżdzą jak medy i napierdalają co 5 sekund a pociski z HE zabijają strzałem 3/4 załogi... Wszystko po to żeby ladować złoto w zlote apteczki... Oby tak nie było w oficjalnym 7.4 Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Łee to lipa. Tyle co mięsa narzucałem grając przeciwko francuskim pudełkom z rewolwerami to nieporozumienie a tu jeszcze takie coś... A powiedz, zmienili coś w kwestii wykorzystania przez grę tylko jednego jajka oraz naprawili strzały za zero? BTW Gra ktoś w CZPIP na czymś takim http://allegro.pl/laptop-msi-cx640dx-2x2ghz-4gb-320gb-gt540-usb-3-0-i2387790729.html ? Potrzebuje info jak wot się sprawuje na tego typu sprzęcie Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Jeżeli rozchodzi Ci się o strzały krytyczne które nic nie zabierają albo walić Tygrysem II z lufą 105mm (ta za 40k doświadczenia) czołgowi V tieru w dupsko i słyszeć "Tym go nie pokonamy. Nie przebiliśmy pancerza. Rykoszet.".* To tak nadal tego nie poprawili. Ogólnie jest gorzej niż było. Najlepiej się grało na 7.1 oraz ostatnio coraz więcej cheaterów gra. Najpopularniejszy cheat to brak mgły. Co do jajek w procku to nie wiem ale chyba nadal wykorzystuje 1 jajo niż np. 2 czy 4. *doświadczenie grając na koncie ojca gdy on poszedł na fajke Cytuj Link to post Share on other sites
Promilus 25 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Rykoszet jak rykoszet, z daleka i bliska zdarzyć się może. Ale to, że KW-2 z działkiem za bodajże 11k expa (z średnią pene ~167 i dmg 300) ładując z 20m w du**ę E-75 wali za zero, albo "nie przebiliśmy pancerza" to jest już porażka. Toż i E8 prędzej w takiej sytuacji się przebijam, lol. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts