Mixtape 1765 Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Taktyki jako tako nie ma po prostu nie daj sie trafic i nie wpier*alaj cię centralnie w pole bitwy Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Mixtape Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Jak tracisz na T50(to możliwe? ) to zdecydowanie nie idź w T-50-2 bo scouty V tieru są cholernie drogie w utrzymaniu. Ogólnie zasada jest taka że na początku robisz lekki rekonesans, podświetlając gdzie idą główne siły. Zapewne frajerzy na randomach i tak z tej wiedzy nie skorzystają ale jest szansa na zwiadowce Potem jeździsz gdzieś pomiędzy twoimi czołgami/siedzisz w krzaczkach i gdy robi się pusto przedzierasz się którąś flanką na artylerie co skutkuje podświetleniem celów po drodze i sukcesem w bitwie. Wielu nubków jeździ w takich pojazdach na kamikaze i nikomu to nic nie daje. Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ja wczoraj ściągnąłem dzisiaj zaczne grać w tego Wota zobaczymy co to jest Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Kurdupel to dzisiaj pograc mozemy tak od 13. Dziewczyna z Woodstock'u wraca i bedzie przed 11 A tak fajnie bylo majac czas tylko dla siebie zaczyna mi tego brakowac Johny tylko, ze mnie dorzuca do 8-10 tier gdzie ja na samym dole i pozniej 7 dopiero. Trace bo moi mnie na starcie zabijaja. Zaczelo mnie tak dorzucac od wejscia update'u 7.5 Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Jak jesteś noobem to nic nie poradzę Pewnie nic nie robisz tylko siedzisz w najdalszym zakątku mapy gdy potrzeba scauta, też takich zabijam. Ja wczoraj ściągnąłem dzisiaj zaczne grać w tego Wota zobaczymy co to jest A nie chcesz może kupić konta Już byś był PRO jakbyś zaczynał! Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Nie dzieki po ostatnich wtdatkach na steam (40) gier narazie na gry nie wydaję Jeszcze muszę nagłośnienie kupić Najpierw ogarne co i jak Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 @Dżony Racja, noobus-scoutus-camperus-rex I nie sprzedawaj konta- chcesz mieć przerwę to nie graj, wrócisz za jakiś czas a tak bys musiał od nowa mozolnie piąć po drzewkach (chyba, że byś kupił czyjś czas spędzony na rozwijaniu konta) @darkatraz T-50 masz tańczyć, czy to pomiędzy wrogimi czołgami, czy gdy jestes od nich oddalony. Wykorzystuj ukształtowanie terenu, skręcaj przy podjazdach, zjazdach, najlepiej nieregularnie. Nie ma większej frajdy jak objeżdżanie KW itp i prucie w kadłub albo widok smug pocisków przelatujących obok Ciebie, tudzież rykoszetów- ale z tym to nie ryzykuj reszta tzn scouting tak jak Dżony napisał. Wkurzyłem sie i 4k golda poszło na free xp, T44 prawie na max (brakuje mi 2 ostatnich dział i topowego silnika oraz radia) Naturalnie musiałem opchnąć kilka czołgów ale chyba było warto. Zresztą hotelowe wifi gwarantujące jumpy pingu do 800 a w porywach 999 i tak nie gwarantuje długiego grania więc co mi po leżakującym złocie I jeszcze coś- ponad 8k bitew na koncie i awansowałem z rekruta na szeregowca Raz sobie zażartowałem z wrogiej arty, kolesie ja podświetlili, więc ja do gościa na ogólnym pisze, on na to: "what?" a ja: "boom" po czym posłałem go do krainy wiecznych łowów Raz też udało się rozwalić IS-6 na hita, zaraz na początku gry. Ale fakt faktem muszę ćwiczyć grę artą bo takich sytuacji za wiele nie mam niestety. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Fajna ta gra ? Warto spróbować ? Jeszcze nie grałem. Jak od strony technicznej ? Nie ma żadnej lipy ? Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Na pewno wciągająca. W kwestii technicznej jest trochę problemów- strzały za "zero"-trafiasz, widzisz penetracje pancerza, słyszysz komunikat, że przeciwnik dostał a nic mu nie ubywa z hp. Ponadto gra niby korzysta tylko z jednego jajka, nie wiem czy to poprawili. Niemniej nie masz nic do stracenia, ściągnij, zagraj i przekonaj sie osobiście czy warto. Zaznaczam jednak, że prawdziwą frajdę z gry poczułem po dotarciu do cięższych maszyn Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) @darkatraz T-50 masz tańczyć, czy to pomiędzy wrogimi czołgami, czy gdy jestes od nich oddalony. Wykorzystuj ukształtowanie terenu, skręcaj przy podjazdach, zjazdach, najlepiej nieregularnie. Nie ma większej frajdy jak objeżdżanie KW itp i prucie w kadłub albo widok smug pocisków przelatujących obok Ciebie, tudzież rykoszetów- ale z tym to nie ryzykuj reszta tzn scouting tak jak Dżony napisał. Czy takie tańczenie ciebie satysfakcjonuje :?: http://img864.imageshack.us/img864/5584/shot001qe.jpg EDIT: Warto iść w KV-4 czy sprzedać KV-3. Mam go wymaksowanego i tylko zbieram na KV-4 exp. Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) @Dżony Racja, noobus-scoutus-camperus-rex I nie sprzedawaj konta- chcesz mieć przerwę to nie graj, wrócisz za jakiś czas a tak bys musiał od nowa mozolnie piąć po drzewkach (chyba, że byś kupił czyjś czas spędzony na rozwijaniu konta) Nie chcę mieć przerwy, chcę się w końcu odczepić od tej gry. Przez ten rok praktycznie tylko w to grałem i teraz nie mam w co grać, a taki BF3 się kurzy - przez 9 miesięcy tylko 60h nabite Tak to bym grał dalej ale ten fail z bat chatem przepełnił czarę goryczy EDIT: Warto iść w KV-4 czy sprzedać KV-3. Mam go wymaksowanego i tylko zbieram na KV-4 exp. KV4 dość trudny do przebicia, ale wolę IS3 Działo szału nie robi, mobilność bardzo słaba, jeszcze dobrze że w tego klocka na wieży nie wszystko wchodzi Ale to tylko obserwacja z zewnątrz, sam nim nie grałem Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez JoHnNy08PL Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Sprzedalem KV-3. Ammo za drogo wychodzilo, a celnosc nie powalala EDIT: Z innej beczki. Z VK3001H lepiej pojsc w VK3601H (z niego w Tiger'a) oraz w Panthere czy w VK3002DB i z niego w Panthere i Tiger'a :?: Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Przecież VK3001H i VK3601H to ten sam poziom Ja nie wiem jakim cudem mam 3001 odblokowanego, bo nawet nim nigdy nie grałem, ale szedłem tak Na VK3002DB nawet nic nie odkrywałem bo ten czołg to padaka. Panther na stocku to też padaka taka że nie dałem rady dobić i sprzedałem. Potem miałem pokłady free expa to odblokowałem wieżę i jakoś doczołgałem się do 75mm działa. Potem trzeba umiejętnie grać, co mi zaczęło wychodzić dopiero po 100+ bitwach i nawet Lwa da się tym pykaczem ubić A pykacz bo zadajesz 100-150dmg co 4.5s, przebijasz praktycznie wszystko bo jest duża penetracja, ale dmg wręcz żałosny Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez JoHnNy08PL Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Po co żeś pkt doświadczenia zamazał No z 3001 można za 8,5k exp odblokować 3601. Czyli nie iśc w 3002 tylko normalnie Patcher'a i Tiger EDIT: Dzisiejsze dwie najlepsze mapy z czego jedna była ostatnią dla czołgu. %-) T-50 (myślę, że jako scout się wywiązałem) http://img717.imageshack.us/img717/6611/shot002ee.jpg PzKpfw II Luchs (ostatnia bitwa w jego karierze na rzecz VK1601 Leopard) http://img256.imageshack.us/img256/1279/shot003ze.jpg Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Screenom przerabianym w PS mówimy "NIE" noobie Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Jakie przerabiane. Full oryginał. :DFajny mod znalazłem %-) http://worldoftanks....s.com/mods/340/ Wersja 8.0 nadchodzi i będzie upragniona fizyka :jupi: http://www.youtube.com/watch?v=fWlAwC4P0rY&hd=1 Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) Po co żeś pkt doświadczenia zamazał No z 3001 można za 8,5k exp odblokować 3601. Czyli nie iśc w 3002 tylko normalnie Patcher'a i Tiger Bo to prosto z lolegro linkacz Ogólnie nie polecałbym Ci iść zupełnie w 3002 bo Panthera to to samo tylko lepiej A na tym tylko niepotrzebnie kredyty związane ze sprzedażą czołgu stracisz. Screenom przerabianym w PS mówimy "NIE" noobie To do mnie?! Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez JoHnNy08PL Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 @Dżony No przeca, że do darkatraza, z Tobą grałem i wiem, żeś pr0 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Pajak jak taki marudny to zobacz sobie moje statystyki %-) Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Tez tak macie ze grafika sie bardziej ,,poci" w Wot niz BF3 na ultra z maax2? Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Mi się procek poci bo nie mam cudownej obsługi zmniejszania taktowania innych rdzeni, i zamiast jednego rdzenia obciążonego w 100%@3.2GHz a reszty na 800MHz to teraz mam wszystkie na 3.2GHz i pomimo że tylko jeden rdzeń jest obciążony w 100% to się grzeje jakby 4 robiły Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Dla mnie to jest conajmniej dziwne w Wot komputer jak suszarka zasuwa i tylko w nim :< Cytuj Link to post Share on other sites
Promilus 25 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Nie mam tak, żeby grafika się jakoś bardzo szczególnie pociła, natomiast silnik jest stosunkowo kiepski - jak na takie efekty framerate jest stosunkowo słaby. Może coś się rzeczywiście w 0.8.x poprawi, ale ciężka sprawa. Skorzystaliby może w końcu z dobrodziejstw DX11 to coś ruszyłoby do przodu. Geometry instancing, teselacja, pom i dm... ech, marzenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Promilus nie na tym silniku i nie w grze za pół darmo. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Przecież oni teraz nie mają jedynie licencji a cały silnik, DX11 też by dało radę dodać. Pajak jak taki marudny to zobacz sobie moje statystyki %-)600 punkcików na nowym kalkulatorze to nie za dobrze Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez JoHnNy08PL Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts