Mixtape 1765 Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 U mnie właśnie nastąpiła reaktywacja Jakoś idzie na razie(mam premkę) Cytuj Link to post Share on other sites
Sasior 52 Napisano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 A ja dopiero zaczynam swoją historię z czołgami. Już V tier. Premka znacząco pomaga. W razie czego nick: Kubcio. Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 @JoHnNy08PL Tu moje statystyki Zakochałem się w KT, super mi się nim gra. Niestety koszta utrzymania są spore no ale coś za coś Niestety kupno IS-3, T32 i może pattona odłożyłem na bliżej nieokreśloną przyszłość-powód brak kasy. Całe szczęście, że w koszarach jest załoga z IS i T29 na 100%, zawsze to mniej roboty w przyszłości A francuskimi czołgami nie gram, za dużo nerwów. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 (edytowane) Wczoraj sesja ze Spiderem - chyba z 4-5h graliśmy Przynajmniej mam ochotę na grę bo samemu się tak nie chce Edytowane 21 Stycznia 2012 przez JoHnNy08PL Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ojj się działo hehe Wiadomo, że lepiej z kimś... Jeszcze tylko lukyetiego i mixtape'a przydałoby się zwerbować Kto ma premkę wystąp Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 To byśmy mogli grać na dwa plutony i na liczenie. Wiadomo, nie zawsze będziemy po tej samej stronie a nawet i mapie ale będzie ciekawie(w bitwie gdzie jest 30 osób, 17-stu było odemnie z klanu ) Tylko by trzeba było znaleźć jakiś serwer na czat głosowy, bo u mnie trzeba nadawać uprawnienia itd to trochę nie fajnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ja mam Jutro mogę pograć Jutro też sobie konto doładuje bo zbieram na Lowe'a Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 A ja to pies panowie. Gram sporadycznie bo samemu to głupio się gra. Jest tak przy każdej grze sieciowej :/ ps. Ja konta nie doładuje bo kasy nie mam. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 (edytowane) No już 5400 golda mam na koncie Edytowane 22 Stycznia 2012 przez Mixtape Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Siema dawno mnie nie było:P:P:P Ograniczyłem granie do Clan Warsów i wewnętrznej Ligi którą prowadzę w klanie:) Nie mam siły bo gram takim IS-4 pierwszym działem i niczego nie przebijam.... Mało tego ostatnio face to face z innym is-4 przegrałem jak ofiara i zostałem nazwany totalnym noobem nikt tylko nie zwrócił uwagi że ja nie miałem 130mm i do tego koleś miał tytanowy czołg lepiej zagrałem bo ładnie go objeżdzałem ale co z tego jak o zgrozo strzały w bok w zbiorniki wchodziły za za******e zero lub super trafienia krytyczne też za 0dmg to co zrobili z isami to parodia Is-7 jest tak wykokosowany że śmiech na sali przypomina mi to czasy gdy to była najlepsza X -znowu to powróciło Jedyne co mnie cieszy to że po wczorajszym graniu to normalne obrażenia na arcie w dwóch bitwach pod rząd trafiłem za 1600 co tydzień temu był świętem nad świętami a celne hity za 300-500 baaa tdzo rzadko się zdarzają. Teraz ładnie wchodzi 700-850. Wczoraj ładnie przysadziłem e100 i e75 na kopalni gdy wyjechali z miasta jeden przyjął 800 drugi 500 a ja miałem banana:) Widzę johny że pomału wypierają was z mapy:) My wczoraj wbiliśmy na 3 prowincję i na razie impas bronimy najazdu z Bir Gandus i jakby co w przyszłości wspieramy sojuszników Jakieś szwaby wbijają na mapę ale na razie, mimo iż palimy się do walki nie mamy z nimi styczności poprzez żadną prowincję ps. ten fenomenalny is-4 potrafi na pzIV zrykoszetować!!! ogólnie granie randomów potwornie mnie nudzi i tylko wkurzam się na wszystko:) aha macie jakiś fajny celownik? bo mi po reinstalacji systemu stary się stracił i nie mogę znaleźć jaki to był Edytowane 23 Stycznia 2012 przez lukyeti Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ta, trochę dostaliśmy IS7 to teraz właśnie ciągle płonie, masakra jakaś... Nie mów że ten IS4 na stocku to taka padaka... Bo co prawda brakuje mi jeszcze dużo expa do odkrycia, ale i tak takie wieści nie są fajne I jeszcze koło 80k do T95 brakuje, to zapewne będzie tragedia na stocku bo każdy z artylerią na czele chce mnie zniszczyć A co do arty to też ją strasznie znerfili, co to ma być że z Typ E direct-hit z HE zabiera ~600dmg Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) U mnie na razie bez większych zmian. Dołączyło żabowate B1. JagdPanther w końcu dostał armatkę PaK 43 i w końcu można normalnie walczyć. Jeszcze tylko silniczki i podwozie i niszczyciel cud miód i malina . T-43 póki co nieużywany(już wymaskowany) a Pz IV tak jak go zostawiłem tak stoi Edytowane 23 Stycznia 2012 przez Mixtape Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A ja kupiłem SU-76 Do tego śmigam KW ze 152mm, nawet wymyśliłem hasło propagandowe budzące lęk u przeciwnika: "start fear- 152mm is here" Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Co prawda to prawda. Jak to działo w coś jebnie to z reguły z tego czegoś nic nie zostaje Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Mendy. Pograc ze mna nie chcecie. Dobra. Tez taki bede :P :P Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Widziałem Cię może ze 3 razy aktywnego a dzisiaj jak chciałem zaprosić Cię do gry w plutonie to już Cię nie było- jak się gra to gra a nie wejdzie na 5 minut i znika A dzisiaj się wściekłem. Graliśmy na malinówce koleś w IS (top tank) niemalże przez całą mapę kampił, gdzie ja swoim KW nie zważając na plującą ognistymi kulami artylerię, ciężkie czołgi atakujące z flanki oraz scoutów parłem do przodu by zginąć z 3 zniszczonymi i paroma uszkodzonymi czołgami na koncie. Oczywiście IS ani myślał się ruszyć, w końcu ruszył tyle tylko, że czas dobiegł końca i skończyło się na remisie. Znów musiałem użyć stwierdzenia: "better go play world of tents" Najlepsze jest to, że gdy jeden z graczy kazał mu jechać do przodu ja nakazałem wracac i schować siew krzakach- oczywiście posłuchał mnie haha Nick kolesia jadącego IS-em to lundek Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 ja nie wytrzymałem i wymieniłem 800golda na 20k expa żeby mieć 130mm działo do IS-4 no i teraz to jest czołg:P Ef5 praktycznie nie ma szans:) Wczoraj zagraliśmy chyba 10 kompani champion z czego dwie przegraliśmy. Wrzucę wam ripleya co zrobiliśmy z kolesiami na komarynie. Całą siłą ruszyliśmy na nich przez mostek i naszego kapa musieli mieć niezłe zdziwko. Potem pokazali jak nie należy atakować na malinovce:) Zrobili rush krańcem mapy chyba w 6x IS-7 i 2xe100 zostawiając w bazei 4xT30 i arty Oczywiście obroniliśmy bazy mimo że byliśmy od tej gorszej strony bez budynków:) Zabawa był świetna bo 3 razy graliśmy z ekipą co miała 5mausaów w dwóch bitwach ściągłem 3 i 3pułapka na myszy wpadła:) Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 @lukyeti Wczoraj przejrzałem sobie Twoje statystyki, jesteś większym fanatykiem wot niż ja i johnny razem wzięci @johnny Podaj linka do celownika, którego używasz. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Zgubiłem gdzieś link do tego... A tak to mam kolejną ciekawą stronkę - sprawdzanie swoich statystyk i efektywności bojowej. http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/ Ja mam 1232.68 I przez 5 dni podskoczyłem aż o 10 punktów uhuhu E:A tutaj takie narzędzie dla statsów całego klanu http://wot-news.com/index.php/stat/clan/eu Edytowane 24 Stycznia 2012 przez JoHnNy08PL Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Pająk. Wczoraj to ja kompa nie odpalałem. Możliwe, że mój ojciec wlazł albo siostra. Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 @darkatraz Pisałem "dzisiaj" w sensie o czas (=chyba) przed północą albo po kiedy to pisałem posta Zresztą nieważne, musisz częściej się pojawiać hehe @JoHnNy08PL Poszperałem trochę i znalazłem takie ustrojstwo. Z tego korzystałeś? Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Tak tylko ja pamiętam że to pobierałem z jakiejś ruskiej strony, ale dzięki za link bo mam jakąś starszą wersję zdaje się Dziwnie się z tym gra i na początku to czasami nawet gorzej niż ze stockowymi ale tam... Edytowane 24 Stycznia 2012 przez JoHnNy08PL Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Mi różnie z tym idzie.. Wczoraj nastąpiło coś na co długo czekałem. Na jednej mapce postanowiłem zaatakować mocno uszkodzonego E-100 (zostało mu 8%). Wyjechałem zza winkla a tu bum- poszły mi gąski a przy okazji ~50%HP. Nie wiem czy to od E-100 czy artylerii. Fakt faktem, że w tym momencie mnóstwo myśli miałem w głowie- gdzie strzelić? Wieża? Korpus? Usłyszę "rykoszet" i nagle złota myśl... przyceluję w wizjer na szczycie wieży... A jak nie trafie? Hmm i tak jestem trupem Strzeliłem po czym usłyszałem komunikat o zniszczeniu czołgu. Niestety moja radość nie trwała zbyt długo gdyż tuż po oddaniu celnego strzału podczas gdy się wycofywałem zostałem zniszczony przez wroga artylerię Tutaj screen na potwierdzenie: http://img26.imageshack.us/img26/8073/shot011k.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 525 EXP za ubicie E-100 - Niezły hardkor Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Naprawa drozsza niz zarobione $. Cos malo tego exp. dostales za ubicie E-100. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts