Skocz do zawartości

[MULTI] World of Tanks

Recommended Posts

No ale z DCD raczej nie wyjdę :( A to dlatemu, bo w BMK nie będzie dobrego, niesamowitego rozstawiającego. My na twierdze i td. bez cw mam dzedaja, a ten jak ustawi to wygrywa się z niebieskimi. No chyba, że ktoś nie umie grać ISem 3 i nie zbije capa...

Od pol roku nie gralem w wota i chcialem sobie znow chwile popykac. Wszystko szybko sie sciagnelo i zainstalowalo. Odpalam gre, loguje sie, jestem w garazu no i dokladnie po 15 sekundach moj ekran zostaje wypelniony szarymi klockami (takie male po 1mm bok i wysokosc ze 3 mm - artefakty). Wczesniej jak sobie klikalem na tym sprzecie ( c2d e6300 i hd 4890) wszystko bylo w porzadku. Zmienilem procesor niedawno na Q6600. Karte sprawdzilem czy jest sprawna w pelni. Furmark, Smark vantage, Warthunder itd.

Dzieje sie tak za kazdym razem i nie mam zielonego pojecia o co chodzi. Czy to mozliwe ze WoT nie chce hulac akurat z Q6600?

Jak zacząłeś ściągać grę miałeś stary katalog z grą na dysku?

Może coś się źle wczytuje albo coś ze starych rzeczy pieprzy sprawę...

Spróbuj też odpalić grę prosto z katalogu GAMES plik worldoftanks.exe a nie z pulpitu lub launchera

Usuń wszystko z katalogu update a jak to nie pomoże to odinstaluje wywal cały katalog i zassij jeszcze raz.

Innych pomysłów brak. Wot lubi wysoko taktowany rdzeń jeśli masz 2.4 tylko to może uznaje że jaja sobie z niego robisz i z takim taktowaniem nie da Ci pograć :P

Co do loga proszę aby ktoś kto ma chody u Bigiego z nim pogadał/popisał bo myślę że on nam zrobi logo że mucha nie siada.

Taka sprawa gdyby ktoś działał:

Logo klanu może zostać przesłane w trzech następujących rozmiarach: 64x64, 32x32 i 24x24, najlepiej w formacie PNG.Serwer nie ma możliwości zamiany(przeskalowania) pliku na inny wymiar w wypadku załadowania odmiennego niż wskazane rozmiary.

Więc jak dajecie propozycje weźcie pod uwagę jakie to będzie małe na czołgu :)

Edytowane przez lukyeti