dzonybeat 0 Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Witam. Proszę o udzielenie mi informacji o jakości złożonego sprzętu w morele.net lub na techplanecie. Chodzi mi o te osoby, które kupiły komputer z usługą montażu. Naprawdę nie dam rady sam złożyć komputera, mam dwie lewe ręce... i o. Proszę wszystkich, którzy zamawiali z montażem w tych sklepach aby wypowiedzieli się w tym temacie. Pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
PawelQ 107 Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Zamawiałem 2 kompy w net-s. Wszystko ok Zamawiałem 1 kompa w morele.net. Wszystko ok. No może nie licząc tego, że był ogólny bałagan w obudowie, Ktoś składał kompy byle podłączyć we właściwe miejsce wtyczkę, kable niech se wiszą jak im się chce, ale to poukładałem po swojemu później. Chociaż tutaj: http://forum.benchmark.pl/topic/127115-uszkodzony-zestaw-z-morelenet/ kolega był średnio zadowolony z usługi. Cytuj Link to post Share on other sites
dzonybeat 0 Napisano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 (edytowane) Net-s oferuje składanie? + dzięki za odpowiedź, liczę na kolejne! Edytowane 26 Maja 2014 przez dzonybeat Cytuj Link to post Share on other sites
Scrimazik 0 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Ja również potrzebuję opinii o złożonym zestawie w morele.net Jeśli jest jeszcze ktoś tutaj kto zamawiał tam z USŁUGĄ ZŁOŻENIA to proszę o pisanie! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts