Gość Adrian Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Bardzo zadowolony, mam 120GB jakbyś potrzebował jakiś wykresik to napisz wkleję Ci. Cytuj Link to post Share on other sites
lespak 6 Napisano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 etam co mi po wykresach, bardziej zależy mi na szczerym słowie użytkownika. od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupem, tylko nie wiem czy 120 czy 240 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Adrian Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 120 GB mnie w zupełności wystarcza, nawet parę gier na nim zmieścisz. Miałem obawy co do kupna bo wszędzie plextor i plextor ale nie żałuje dysk działa wyśmienicie od stycznia, jest szybki czegóż więcej chcieć. Teraz kupie 240 do lapka, bo nie mogę nanim juz normlanie pracować;P Cytuj Link to post Share on other sites
lespak 6 Napisano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 wracając do tematu. nie dając za wygraną uciekając jak najdalej od stawiania systemu na nowo, postanowiłem sprawdzić jak rzecz będzie się miała jeżeli zmniejszę taktowanie rdzenia GPU z fabrycznych zegarów 1111 MHz Base Clock 1163 MHz Boost Clock choć tak naprawdę boostuje do 1201 MHz zbiłem o -50 MHz czyli do 1061 boost odpowiednio mniej. I okazało się, że nie wywala błędu. Można śmiało używać... hmmm Wnioski?? czy coś się stało jednak z kartą? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Adrian Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 http://www.evga.com/products/product.aspx?pn=02g-p4-2774-kr Nie mogła Ci się boostować do 1201 bo to nie jest jej standardowy zegar, chyba że zmieniałeś bios albo faktycznie ją podkręciłeś. Cytuj Link to post Share on other sites
lespak 6 Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Nie podkrecalem, nie zmienialem biosa. Ona tak ma od samego poczatku. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Adrian Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Nie podkrecalem, nie zmienialem biosa. Ona tak ma od samego poczatku. http://www.tweaktown.com/reviews/5570/evga-geforce-gtx-770-2gb-superclocked-acx-overclocked-video-card-review/index2.html Masz rację, jak sprawdzisz kartę w innym PC i się zresetuje to reklamuj bo coś z nią będzie nie tak. Cytuj Link to post Share on other sites
lespak 6 Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 normalnie to tak wygląda http://gpuz.techpowerup.com/14/06/01/fmf.png a podczas obciążenia http://gpuz.techpowerup.com/14/06/01/7tp.png hmmm będzie ciężko w innym kompie...ech Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Adrian Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 W linku powyżej co Ci wysłałem karta po podkręceniu uzyskuje taki boost jak ty w standardzie. Może masz jakąś apke typu MSI Afterburner i zmienia Ci zegar boostu, poszukaj może masz aplikację którą Ci podkręca kartę a nawet o tym nie wiesz. Sprawdź system. Cytuj Link to post Share on other sites
lespak 6 Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) w tym linku karta po podkręceniu ma 1200 MHz i wskakuje w boost 1252 MHz a. moja ma od samego początku tak jak napisałem, nie podkręcałem jej ani nie mam programu do podkręcania. One tak mają i gdzieś tu na forum jest o tym temat. Edit: cóż zgłosiłem usterkę do evga i mam ją im wysłać. ktoś już wysyłał kartę do evga? czym i za ile? ile czekał ?? Edytowane 4 Czerwca 2014 przez lespak Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Adrian Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Przykro mi nie miałem doczynnienia z serwisem EVGA, zapytaj na forum na pewno ktoś będzie wiedzieć bo dużo osób chwali tu ich serwis. Cytuj Link to post Share on other sites
lespak 6 Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 karta wysłana do EVGA, UPS za pośrednictwem kani-kurier.pl 160 zł paczka z ubezpieczeniem na 1200 zł czas dotarcia środa 11.06 więc teoretycznie tego samego dnia powinni wysłać do mnie nową kartę. Nie zapeszając...Będzie dobrze Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts