Damis93 3 Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Witam. Poszukuję telefonu szybkiego i z dobrym aparatem. Obecnie mam Sony Ericssona LWW, ale jest on już na tyle stary, że przyszedł czas na zmiany. Myślałem nad Xperią SP lub T, S3 albo właśnie Lumią 920. Wydajna, dobry aparat. Tylko czy ilość aplikacji i sam system da radę? Mam niby nexusa 7 2013 więc telefon z androidem nie jest wymagany, ale potrzebuje czegoś co spełni moje oczekiwana, a nie będzie za zbyt dużą cenę. Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Lumia 920 robi świetne zdjecia, w zasadzie nawet najnowsze telefony jak Z2 czy SGS5 nadal jej ustępują jesli chodzi o zdjęcia - zwlaszcza w trudnych warunkach. Aplikacje - jest chi masa - może nie mam 40 aplikacji udających pierdzenie - ale na 100% można znaleść każdy zamiennik apki z Androida. Jeśli chodzi o system - jest szybki, płynny - porównywalny z iPhonami, a w niektórych przypadkach od nich szybszy. WP8 nie ma problemów z lagami, zamulaniem. A nadchodzący wielki update usuwa wszytskie chyba braki - i dostaniemy go za miniej wiecej dwa miesiące. Jelsi więc oczekujesz świetnego aparatu, płynnosci, szybkości to Lumia 920 jest dla Ciebie. Cytuj Link to post Share on other sites
Damis93 3 Napisano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 A czy trudno przestawić się z androidowych "pulpitów" na kafelki? Cytuj Link to post Share on other sites
karnoss 0 Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Wg mnie nie ma z tym najmniejszego problemu, gdyż system jest bardzo intuicyjny. Ja przesiadłem się właśnie na L920 po 5 latach korzystania z różnych telefonów na androidzie i nie żałuję, następny telefon też będzie na WP. Jedyne co może boleć to praktycznie zerowa(w porównaniu do androida) możliwość dostosowania interfacu, ale za to szybkość i stabilność systemu z powodzeniem rekompensują wszelkie minusy. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 A czy trudno przestawić się z androidowych "pulpitów" na kafelki? KAfelki kafelkami. Nie są złe. Padaczką totalną jest lista z aplikacjami. Powinni ten widok jak najszybciej zmienić. by był więcej niż 1 rząd. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts