energy16 3 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Czy jak zalicytuje np 205zl i ktos mnie przebije moge go znow przebic dajac 215xD??? Cytuj Link to post Share on other sites
airborne82 60 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Heh xD nie no dobre , uśmiałem się ... oczywisćie ze mozesz i możesz nawet dac i wiecej nawet Milion zł Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Istotnie brzmi komicznie. Ale nie ma się co śmiać, widocznie energy16 dopiero zaczyna na aukcjach Jeśli postawisz od razu swoje maksimum, to nie będziesz miał takiej "zabawy". Po prostu postaw ile możesz i jak ktoś Ciebie przebije, cóż - to trudno. Będzie kolejna okazja Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 nie licytuj do ostatnich minut takie podbijanie co jakis czas kilka dni przed końcem aukcji mija się z celem ludzie sprzedajacy poprzez przyjaciół rodzinę podbijają ceny(!!!!) czekaj na 5 minut do końca i potem obserwuj i w odpowiednim momencie np (minute przed końcem)wrzuc kwote którą jesteś w stanie dac jak np cos kosztuje 100 a dasz 150 w momencie gdy np ktos da 105 to tobie z automatu daje 107,5 (a zależy to jak jest ustawione w aukcji przebijanie czy np o 0,5 zł czy o 1zł ) pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Są do "strzelania" okazji specjalne progsy i serwisy Cytuj Link to post Share on other sites
kopczenko 1 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 a znasz jakis program ? - ogolnie ostanio kupowalem aparat i cos mi sie wydawalo ze ktos podbija sztucznie ceny, no ale w koncu i tak kupilem w rozsadnej cenie wiec nie mam sie co w sumie przejmowac. Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 http://www.snip.pl/pl/ Serwis do dawania oferty parę minut przed końcem aukcji Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Lub: http://www.snajper.net/ Cytuj Link to post Share on other sites
deamonik 0 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 hahhahahahaahhahahhahahhahhaha rudy możesz licytować ile chcesz razy Cytuj Link to post Share on other sites
talusia 0 Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 ja korzystam ze snajpera i polecam, zestrzeliłam kilka fajnych przedmiotów (głównie buty ) Cytuj Link to post Share on other sites
tomeh 0 Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 ale ten snajper jest płatny prawda? Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 fajnie się gada co nie ? http://www.snajper.net/help.php?id=ile- ... nie-cennik zależy jak często korzystasz z....google Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts