Sfilip 0 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Witam,Mam problem ponieważ kupiłem karte PSC za 20 złotych i oczywiście z moim szczęściem okazało się, że brakuje mi "1.58 Polski złoty" do gierki na steamie.Gdyby ktoś był na tyle dobry i podarowałby mi kod z karty PSC której już raczej nie używa, z kwotą jak wyżej około 1,60zł to byłbym wdzięczny http://darkwarez.pl/forum/images/smiles/smile.gifW zamian mogę dać konto Orgin z Battlefield'em 3 i chyba jest tam też DeadSpace Cytuj Link to post Share on other sites
buuko 5 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ludzie nauczycie się kupować pfc za 30zł raz i konkretnie , później będziecie mieli spokój i za 2 dyszki wystarczy...ps: na bfa się jednak skuszę ,add steam marvin_xxx Cytuj Link to post Share on other sites
Sfilip 0 Napisano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 (edytowane) nieaktualne Polecam uzytkownika wyżej Edytowane 21 Maja 2014 przez Sfilip Cytuj Link to post Share on other sites
yustin 0 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Szkoda, bo ja chciałbym mieć DeadSpace. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts